Soylu: Geri çekilmek de bir erdemdir

Soylu, "Bunları belki size son kez söylüyorum ama bilmenizi isterim iddianızı ve iradenizi ortaya koyduğunuz noktadan itibaren eğer sıkıntıda olduğunuz görünüyorsa da geri çekilmekten hiçbir zaman ama hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir, geri adım atmak da bir erdemdir." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da bir restoranda gerçekleştirilen AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Kongresi'ne katıldı.

Soylu burada yaptığı konuşmada, "Bu davanın bir neferi olmak. Bugün İçişleri Bakanıyız, yarın belki değiliz. Buradan gideriz, belki bir daha gelişimiz olmaz ama şunu çok net ve açık bir şekilde söylüyorum, AK Parti ve Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, kıymeti Cumhurbaşkanımızın beni davet ettiği günden itibaren yapmış olduğum bütün çalışmalarda bu davaya olan sadakatimden, bu davaya olan bağlılığımdan, bu davaya olan anlayışımdan ve şu millete olan sadakatimizden ve anlayışımızdan bir nebze olsun ödün vermedim, bundan sonra da vermeyeceğim. Sevgili gençler, hiçbir zaman doğruluktan ve dürüstlükten ayrılmayın. İradenizden hiçbir zaman vazgeçmeyin, liderinizin gösterdiği istikametten hiçbir zaman ayrılmayın. Bunları belki size son kez söylüyorum ama bilmenizi isterim iddianızı ve iradenizi ortaya koyduğunuz noktadan itibaren eğer sıkıntıda olduğunuz görünüyorsa da geri çekilmekten hiçbir zaman ama hiçbir zaman vazgeçmeyin. Geri çekilmek de bir erdemdir, geri adım atmak da bir erdemdir. Bu kongre özellikle benim hayatımda da önemli bir kongre olacaktır." dedi.

"Sadece bende şunu hatırlayın, Trabzon'u çok seviyorum. Sadece bende şunu hatırlayın, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir neferiyim, hangi görevde olursam olayım Recep Tayyip Erdoğan'ın neferi olarak hayatıma devam edeceğim." diyen Soylu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sadece bende şunu hatırlayın, Trabzon bana hayatımın en önemli şerefini ve görevini verdi. Verdiği şeref ve görev, Trabzon milletvekilliğidir. Bunu sizle paylaşabilirim, AK Parti'ye girdiğim andan itibaren en çok özlediğim kızım ve oğlumdur ve Allah inşallah çok yakın bir zaman içerisinde onlarla daha sık birlikte olmayı bana nasip eder. Bu vesileyle bana, çoluğuma çocuğuma vermiş olduğunuz bu asaletten dolayı size, kıymetli Cumhurbaşkanıma, her birine ayrı ayrı hürmetlerimi ifade ediyor, hakkınızı helal etmenizi diliyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir