Star TV görüşmeleri sürüyor

Doğan Yayın Holding, satışa ilişkin henüz anlaşma imzalanmadığını bildirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Doğan Yayın Holding A.Ş, Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş (Star TV)'nin satışına ilişkin anlaşmanın henüz imzalanmadığını bildirdi.

Doğan Yayın Holding A.Ş'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, şirket bünyesinde faaliyet gösteren Star TV'nin satışı ile ilgili çalışma ve görüşmelerin, alıcı tarafın yetkililerinin de katılımı ile devam ettiği belirtildi.

Bazı medya organlarında yer aldığının aksine, Star TV'nin satışına ilişkin anlaşmanın henüz imzalanmadığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu vesile ile şirketimiz kaynaklı olmayan haberlere itibar edilmemesi gerektiği hususunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Konu ile ilgili yeni bir durum ortaya çıktığı takdirde ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak en kısa sürede kamuya açıklama yapılacaktır. Hatırlanacağı üzere; dolaylı bağlı ortaklığımız Işıl Televizyon Yayıncılık A.Ş'nin 391 milyon 500 bin lira olan ödenmiş sermayesinin yüzde 99,99'unu temsil eden beheri 1 lira nominal değerli hisse senetlerinin tamamının satışı ve devri konusunda Doğuş Yayın Grubu ile görüşmelere başlanıldığı daha önce 3 Ekim 2011 tarihinde kamuya açıklanmıştır."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir