SunExpress, Adana'dan Avrupa'ya uçuş ağını genişletiyor

Havayolu şirketi, Adana'dan Almanya'ya yapılan uçuş ağlarına Düsseldorf ve Köln şehirlerini ekledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - SunExpress, 2010/2011 kış tarifesiyle, Adana'dan Almanya'nın büyük şehirlerine düzenleyeceği direkt uçuşlara, Düsseldorf ve Köln seferlerini ekledi, Frankfurt ve Stuttgart'a gerçekleştireceği uçuşların sayısını da artırdı.

Sunexpress'den yapılan açıklamaya göre, 4 Kasım'dan itibaren, Adana'dan Frankfurt'a perşembe, cuma ve cumartesi, Stuttgart'a salı, perşembe ve cumartesi, Düsseldorf'a salı, Köln'e perşembe ve Münih'e cumartesi günleri karşılıklı seferler düzenleyeceğİ belirtildi.

İstanbul, İzmir ve Antalya'dan yaptığı uçuşlarla Adana'yı Türkiye'nin diğer büyük şehirlerine bağlayan SunExpress, yeni seferleriyle iç hatlarda 3, dış hatlarda ise 5 merkezle, haftada karşılıklı 84 uçuş gerçekleştireceği ifade edildi.

Adana'dan düzenlenecek dış hat uçuşlarını değerlendiren Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, şunları kaydetti:

"Anadolu şehirleriyle Almanya'nın önemli merkezleri arasında başlatacağımız uçuşlar, biletlerin satışa sunulmasından itibaren büyük ilgi gördü. Yaptığımız araştırmalar, Almanya'dan özellikle Adana'ya ciddi bir yolcu trafiği olduğunu ortaya koydu. Biz de bu kapsamda, uçuş ağımıza Düsseldorf ve Köln şehirlerini ekledik. Adana'nın potansiyeliyle, yakın gelecekte havayolu ulaşımı açısından Türkiye'nin yeni merkezlerinden biri olacağına inanıyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir