SunExpress, filosunu genişletiyor

Şirket, 6 adet Boeing 737-800'den ikincisini de teslim alarak filosunu 23 uçağa çıkardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Hava Yolları (THY) ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, sipariş ettiği 6 adet Boeing 737-800'den ikincisini de teslim alarak filosunu 23 uçağa çıkardı.

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin Boeing'den satın aldığı 6 adet 737-800 tipi uçaktan ikincisi olan ve TC-SNO kuyruk tescil ismini alan uçakla birlikte filosunun yaş ortalaması 7,2 olurken, koltuk kapasitesi 4.422'ye ulaştı.

Antalya merkezli uçuşlarda kullanılacak yeni Boeing 737-800, şirketin yeni kurumsal renklerini ve logosunu taşıyor. Sektörde 20 yılı geride bırakan SunExpress, bu yıl 25 uçağa ulaşacak filosuyla 7 milyon yolcu taşımayı hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress üst yöneticisi (CEO) Paul Schwaiger, şunları kaydetti:

"SunExpress, Türk sivil havacılığında başarılarla dolu 20 yılı geride bırakırken, yeni bir döneme, tamamen yenilenen kurumsal kimliği, yolcularına değer katacak yenilikçi uygulamaları ve yepyeni uçaklarıyla giriyor. Vizyonumuz net; Türk turizminin en çok tercih edilen hava yolu olmak ve Türkiye içindeki yeni yolcularımıza en fazla değeri sunmak istiyoruz. Yolcularımız nezdinde kalitede liderlik pozisyonunu hedeflerken, SunExpress'in en iyi kaliteyi uygun fiyatlara verdiği konusunda müşterilerimizi her gün olumlu olarak şaşırtmak istiyoruz." 

Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say ise açıklamada, "Filomuza 23. uçağı eklemenin gururunu yaşıyoruz. Uçağımızı, yüksek sezonda haftada 330'un üzerinde uçuş gerçekleştirdiğimiz Antalya'da kullanacağız. Yenilenen görünümümüze, hizmetlerimizdeki yenilikleri de ekleyerek yolcularımıza farklı bir uçuş deneyimi yaşatacağız" ifadesine yer verdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir