Sunexpress'in Diyarbakır seferleri arttı

Sunexpress'in yaz tarifesi 28 Mart'ta başlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - SunExpress, 28 Martta başlayacak yaz tarifesinde Diyarbakır'a düzenlediği uçak seferlerini, geçtiğimiz sezona göre yüzde 81 artırdı.

SunExpress'ten yapılan açıklamada, havayolu şirketinin, Diyarbakır'dan İzmir'e aktarmasız tarifeli sefer düzenleyen ilk, Antalya'ya direkt uçan ilk ve tek hava yolu şirketi olduğu belirtildi.

Açıklamada, Diyarbakır'ı Türkiye'nin üç büyük şehri İstanbul, İzmir ve Antalya'ya bağlayan şirketin, yeni yaz tarifesiyle Diyarbakır'a en yoğun uçuş gerçekleştiren havayolu olma unvanını yenilediği kaydedildi.

Açıklamada, 28 Martta başlayacak yaz tarifesinde Diyarbakır uçuşlarını 2009 yaz sezonuna oranla yüzde 81 artıran firmanın, Diyarbakır'dan, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na haftada 14, İzmir'e 11 ve Antalya'ya dört sefer düzenlediği bildirildi.

Bu üç şehre haftada gidiş ve dönüş olmak üzere toplam 58 uçuşun gerçekleştirileceği ifade edilen açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Diyarbakır'ın hava yolu ulaşımına olan talebinin ciddi şekilde arttığını belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir