Sunexpress'in yeni rotası Adana'dan Almanya

4 Kasım'dan itibaren, Adana-Frankfurt arasında perşembe ve cumartesi, Münih ve Stuttgart arasında cumartesileri karşılıklı sefer düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Sunexpress, Adana'dan 4 Kasım'dan itibaren Almanya'nın Frankfurt, Münih ve Stuttgart şehirlerine tarifeli yurtdışı seferler düzenlemeye başlayacak.

SunExpress'in Adana'dan gerçekleştireceği yurtdışı uçuşlarının tanıtımı Adana Ticaret Odası Toplantı Salonu'nda, Adana Valisi İlhan Atış, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Şaban Baş, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Ümit Özgümüş ve SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say'ın katılımıyla yapıldı.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Say, toplantıda yaptığı konuşmada, 4 Kasım 2010 tarihinden itibaren, Adana-Frankfurt arasında perşembe ve cumartesi, Münih ve Stuttgart arasında ise cumartesi günleri karşılıklı seferler düzenleyeceklerini söyledi.

Say, son yıllarda özellikle yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda çok büyük rakamlara ulaşıldığını belirterek, bunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün yaptığı anlaşmalar ile Ulaştırma Bakanlığı'nın özellikle iç hatları liberalleştirmesinin etkili olduğunu ifade etti.

Say, Adana'da hızla büyüyen havayolu ulaşım talebine en iyi şekilde cevap vermeye çalıştıklarını belirterek, şöyle devam etti:

"Bu kapsamda başlattığımız uçuşların Adana'nın güçlü sanayi ve ticaret potansiyeline önemli katkı sağlayacağı inancındayız. Yeni uçuşlarla Adana'yla Almanya arasındaki ulaşım 4 saate inecek. Böylece gurbetteki on binlerce Adanalının memleketlerine ulaşımı kolaylaşacak. Adana'yı SunEkspress'in en önemli uçuş noktalarından biri olarak görüyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir