Süper Lig hakemlerinin durumları iyi

Kaza geçiren Kuddusi Müftüoğlu ile Mustafa Kamil Abitoğlu'nun hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANTALYA - Trafik kazası sonucu yaralanan Süper Lig hakemleri Kuddusi Müftüoğlu ile Mustafa Kamil Abitoğlu'nun genel sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirildi.

Serik Devlet Hastanesi Başhekimi Ramazan Uyar, yaptığı açıklamada, "Her iki yaralının sağlık durumu iyi" dedi. Uyar, Kuddusi Müftüoğlu'nun genel durumunun iyi ve şuurunun açık olduğunu söyledi. Başhekim Uyar, yoğun bakım servisinde takip edilen Müftüoğlu'nun hayati tehlikesi bulunmadığını, başını çarptığı için tedbir amacıyla yoğun bakım servisinde takip edildiğini kaydetti. Uyar, yaralının yoğun bakım servisine alınmasının durumunun ağır olduğu anlamına gelmeyeceğini, Müftüoğlu'nun tedbir amacıyla bu serviste tutulduğunu belirtti.

Uyar, Mustafa Kamil Abitoğlu'nun da genel sağlık durumunun iyi olduğunu ve normal serviste tedavisine devam edildiğini ifade etti.

Bu arada, her iki yaralının sağlık personeliyle konuşarak, kaza anını anlattıkları kaydedildi.

Önce bariyerlre çarptı

Alınan  bilgiye göre, hakem seminerine katılmak için, Antalya'dan havayoluyla İstanbul'a gitmek üzere Antalya Havalimanı'na giden Müftüoğlu ve Abitoğlu'nun otomobilinin, yağmur nedeniyle yolda biriken su birikintisine girdiğinde kaydığı, otomobili kullanan Abitoğlu'nun direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine, otomobilin önce bariyerlere çarptığı, ardından takla atarak, şarampole yuvarlandığı öğrenildi.