TBMM'de gündem "Zeytin Dalı Harekatı"

Milli Savunma Bakanı Canikli, yarın, "Zeytin Dalı Harekatı" hakkında TBMM Genel Kurulunda milletvekillerini bilgilendirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bir haftalık aranın ardından yasama çalışmalarına tekrar başlayacak Meclis'in bu haftaki en önemli gündemi, Suriye/Afrin'e gerçekleştirilen "Zeytin Dalı Harekatı" olacak.

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'e gerçekleştirdiği "Zeytin Dalı Harekatı" hakkında, 30 Ocak Salı Günü TBMM Genel Kurulunda milletvekillerini bilgilendirecek.

AK Parti, CHP, HDP ile MHP siyasi parti grupları arasında uzlaşma olması halinde, 31 Ocak Çarşamba ile 1 Şubat Perşembe günleri, TBMM Genel Kurulu gündemi sırasında bekleyen, Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamelerin (KHK) Genel Kurulda görüşülmesi bekleniyor.

KHK'ların görüşülmemesi halinde, bazı uluslararası anlaşma ve sözleşmelerin onaylanmasına ilişkin tasarılar ele alınacak.

Diğer taraftan Dışişleri Komisyonunun 31 Ocak günü gerçekleştireceği toplantıda, Dışişleri ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bürokratları, KKTC ile imzalanan enerji alanında işbirliğine ilişkin anlaşma kapsamında komisyon üyelerine brifing verilecek.

Burseya Dağı'nda şiddetli çatışmalar yaşanıyorBurseya Dağı'nda şiddetli çatışmalar yaşanıyor

TSK: 484 terörist etkisiz hale getirildiTSK: 484 terörist etkisiz hale getirildi

Bu konularda ilginizi çekebilir