TEB inovasyon ihraç edecek

TEB Genel Müdürü Civil, inovasyonu, temel hedef kabul ettiklerini belirterek, "BNP Paribas Grubu içinde inovasyonu ilk olarak Polonya'da anlatacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından "İcat Çıkar" sloganı ile düzenlenen "TEB Akıl Fikir Yarışması"nda konuşan TEB Genel Müdürü Varol Civil, TEB olarak yenilikçi ve yaratıcı olmayı, yani inovasyonu, temel hedef kabul ettiklerini belirterek, "Bu nedenle en önemli yatırımlarımızı da bu alanda gerçekleştirdik. Bu çabalarımız uluslararası alanda da dikkati çekmeye başladı. Artık deneyimlerimizi diğer ülkelerle paylaşacağız" dedi.

İnovasyon alanında yaptıkları çalışmalar ile uluslararası danışmanlık kuruluşu Gartner'ın ve Avrupa Finansal Yönetim ve Pazarlama Birliğinin (EFMA) raporunda örnek banka olarak gösterildiklerini hatırlatan Civil, şunları ifade etti:

"Banka olarak inovasyon alanında BNP Paribas ailesi çatısı altında faaliyet gösteren finans kuruluşları arasında örnek seçildik. Artık inovasyonu BNP Paribas ailesi içinde de anlatacağız. İnovasyon kurum kültürümüzü diğer ülkelere ihraç edeceğiz. BNP Paribas Grubu içinde inovasyonu ilk olarak Polonya'da anlatacağız, Polonya'da inovasyonu kurum kültürü haline getirmeleri için yardımcı olacağız. Deneyimlerimizi paylaşacağız."

Civil, Polonya'dan sonra ihtiyaç duyulan diğer ülkelerde de inovasyonu anlatacaklarını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir