TEB Yatırım'a uluslararası ödül

2011 Thomson Reuters Extel Awards, TEB Yatırım'ı Türk hisse senetleri araştırma faaliyetleri alanında birinciliğe değer buldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TEB Yatırım Menkul Değerler, 2010 yılında sergilediği başarılı performansla 2011 Thomson Reuters Extel Awards tarafından Türk hisse senetleri araştırma faaliyetleri alanında birinciliğe değer bulundu.

TEB'den yapılan açıklamada, TEB Yatırım'ın, uluslararası finans kurumlarından yatırımcı ve analistlerin oyuyla birinci seçildiği belirtilerek, 2009 yılında elde ettiği üçüncülükten sonra bu yıl liderliği yakaladığı vurgulandı.

Açıklamada, söz konusu başarının, TEB Yatırım'ın 2010 yılında müşterilerine sunduğu hisse senedi araştırma ve satış hizmetindeki memnuniyetin bir göstergesi olarak kabul edildiği kaydedildi. Açıklamada, dünyanın en iyi fon yöneticileri ve yatırımcılarının değerlendirmeleri ile belirlenen sonuçlara göre TEB Yatırım'ın, Emerging Market listesinde ise dördüncü kez ilk 25'e girmeyi başardığına dikkat çekildi.

Türkiye hisse senedi piyasasında faaliyet gösteren 145 satış elemanı ve analistin oy alabildiği bireysel kategoride ise TEB Yatırım Menkul Değerler Yurtdışı Satış İşlemleri Direktörü Hasan Şevket Çolakoğlu ikinci, TEB Yatırım Menkul Değerler Yurtdışı Ekonomik Araştırma Direktörü Fazıl Zobu üçüncü oldu. TEB Yatırım Menkul Değerler Yurtdışı Ekonomik Araştırma Direktörü Selim Yazıcı ve TEB Yatırım Menkul Değerler Yurtdışı Satış İşlemleri Direktörü Tunç Ural da altıncı sırayı paylaştı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir