Teknosa'nın "Kadın için Teknoloji" projesine KSS ödülü

6 yılda 45 ildeki 12 bini aşkın kadına ücretsiz bilgisayar eğitimleri sağlayan Teknosa, bu projesiyle Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin "Kurumsal Fayda" kategorisinde ödüle layık görüldü.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
İSTANBUL - Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri Teknosa, "Kadın için Teknoloji" projesiyle Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk (KSS) Ödülleri'nin "Kurumsal Fayda" kategorisinde ödül kazandı.  
Teknosa ile Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği işbirliğinde hayata geçirilen "Kadın için Teknoloji" sosyal sorumluluk projesi, Türkiye'nin çeşitli illerindeki kadınların teknolojiyle tanışmasını amaçlıyor. 6 yıl içinde 45 ilde 12 bini aşkın kadına ücretsiz bilgisayar eğitimi veren Teknosa, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanına teknoloji götürmeye devam ediyor. 
Avrupa Komisyonu, CSR Europe ve Business in the Community işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye ayağını ise Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği'nin yürüttüğü Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'ne hak kazananlar 8 Nisan 2013 Pazartesi akşamı açıklandı. 23 şirketin toplam 26 projesi ön değerlendirmeyi geçmeyi başararak ödüle layık bulundu. 
Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin en önemli kategorileri arasında yer alan "Kurumsal Fayda" kategorisinde projelerin neleri başardığı, etki alanları ve paydaşları etkileme oranı dikkate alınarak ödüllendirme yapılıyor.