Telekom hurda satacak

Şirket, tehlikeli atık kapsamında hurda yağlı kablo, tehlikeli atık kapsamında elektronik hurda ve kablo hurdası, bakır tel, metal ve metal olmayan hurda satacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türk Telekomünikasyon A.Ş. tehlikeli atık kapsamında hurda yağlı kablo, tehlikeli atık kapsamında elektronik hurda ve kablo hurdası, bakır tel, metal ve metal olmayan hurdaları, lisanslı firmalara satmak üzere ihale açtı.

Satış, 21 Ekim 2010 tarihinde saat 10.00'da Türk Telekomünikasyon A.Ş. Satın Alma Direktörlüğünde yapılacak.İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi de aynı yerden bedeli mukabili satın alabilecekler.

İhale dokümanındaki şartları taşıyan isteklilere açık olan ihaleye, Türk Telekomünikasyon A.Ş.'de görev yaptıkları sürece, yönetim, icra ve denetim kurulu üyeleri ile şirketin diğer tüm çalışanları katılamayacak.

Söz konusu ihalede hurda yağlı kablolar için 30 bin lira (teklif edilen her bölge için) elektronik hurdalar için 20 bin lira (teklif edilen her bölge için) kablo hurdası, bakır tel hurdası, metal hurdası ve metal olmayan hurdalar için 100 bin lira (Teklif edilen her bölge için)tutarında geçici teminat alınacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir