TEM'de dönüş yoğunluğu

Tatilciler dönüş yolunda. Akşam saatlerine doğru yoğunluk artmaya başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜZCE - Kurban Bayram tatilinde Bolu Dağı Tüneli'nin her iki şeridinden yaklaşık 360 bin araç geçiş yaptı.

Karayolu Bolu Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla TEM otoyolu Düzce ve Bolu kesiminde yoğunluk yaşandı.

Bayramda İstanbul'dan memleketlerine gitmeye çalışan vatandaşlar bayram sabahına kadar TEM otoyolu Düzce-Bolu kesiminde yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Yoğunluk bayram sabahı biterken bayramın ikinci günü öğleden sonra bu kez Ankara-İstanbul kesiminde görülmeye başlandı. Bayrama gidiş yoğunluğu kadar olmasa da normal seyrin üzerinde bir araç geçişi yaşayan TEM otoyolu Bolu Dağı kesimi 5 gün boyunca her iki şeritten de yoğun bir şekilde çalıştı.

Dönüş yolunda özellikle Ankara-İstanbul istikametinde yaşanan yoğunluk sebebiyle bu şeritteki tünelden 5 gün boyunca, her dakikada yaklaşık 20 sürücü geçiş yaptı. Aynı şekilde gidiş yolu olan İstanbul-Ankara şeridi

ise dakikada 30 araç geçişi yaşadı. Düzce ve Bolu trafik ekipleri 5 gün boyunca yolda sürekli olarak devriye halinde sürücüleri aşırı hız ve yakın takip konusunda uyarılarda bulundu. Dönüş yolunda yoğunluğun bu gece sona ermesi bekleniyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir