TEM'de trafik rahatlayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece 22.00'den itibaren yeniden trafiğe açılacağını bildirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece 22.00'den itibaren yeniden trafiğe açılacağını bildirdi.

Bakan Elvan, uzun yıllardan beri özellikle TEM üzerinde gerekli tamiratların yapılamadığını belirterek, yol kapatılmadan bu tamiratların yapılmasının mümkün olmadığını ifade etti. Başta Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki viyadüklerin üst yapı izolasyonları olmak üzere TEM'de gerekli tamiratları yapmak için 5 Mayıs'tan itibaren çalışmalara başladıklarını hatırlatan Elvan, çalışmaların tamamlandığını ve bu gece 22.00 itibarıyla yolun trafiğe açılacağını bildirdi.

Bakan Elvan daha önce yaptığı açıklamada, yolun 20 Mayıs'ta trafiğe açılmasının planlandığını belirtmişti. TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü planlanandan 2 gün önce açılmış olacak.

Bu konularda ilginizi çekebilir