Termo Teknik, yeni radyatörlere yoğun ilgi bekliyor

Yeni dekoratif radyatörler TermoDesign ve TermoStyle, Türk tüketiciyle buluştu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Dünyanın önde gelen radyatör üreticilerinden İngiliz ISG şirketinin iştiraki olarak Türkiye'de faaliyetini sürdüren Termo Teknik, TermoDesign ve TermoStyle modellerini geliştirdi.

Termo Teknik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Oraloğlu, eski anlayışa göre radyatörlerin özellikle konutlarda dekoratif bütünlüğü bozduğu düşüncesi ile saklanmaya çalışıldığını hatırlatarak, Termo Teknik'in konut ve işyerlerindeki görsel bütünlüğe katkı sunmak amacıyla TermoDesign ve TermoStyle modellerini geliştirdiğini söyledi.

Termo Teknik'in her iki ürüne verimli, uzun ömürlü, uygulaması ve kullanımı kolay gibi özelliklerin yanına konut yada ofislerdeki mobilya ve dekorasyona katkı sunacak görsel zarafet özelliğini eklediğini belirten Oraloğlu şöyle devam etti:

"Her iki radyatör modelimiz de gerek tasarımı gerekse üstün performansı ile dikkat çekiyor. Radyatörlerimizin çok farklı boyutlarda yatay ve dikey modellerinin bulunması son kullanıcımıza seçim yapma şansı tanıyor. Avrupa pazarlarında yoğun ilgi gören bu modellerimizi Türkiye'de ilk olarak tüketici ile buluşturmaktan çok heyecanlıyız. Avrupa'da gördüğümüz ilgi ve talebi Türkiye pazarından da alacağımıza eminiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir