TEXPO Eurasia 2010 fuarı açıldı

27. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı 18 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- 27. Tekstil, Dokuma, İplik, Terbiye, Örgü, Çorap Makineleri, Yan Sanayileri ve Kimyasalları Fuarı (TEXPO Eurasia 2010) TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açıldı.

İstanbul Tekstil ve Hammadde İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı İsmail Gülle tarafından açılan fuara ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Fuarın Türkiye'nin en önemli sektörlerinden biri olan tekstil sektörünü, rekabet gücüne büyük katkı sağlayacak olan ileri teknoloji ürünler ile buluşturduğu kaydedildi.

TÜYAP Fuarcılık A.Ş. ve Tekstil Makine ve Aksesuar Sanayicileri Derneği (TEMSAD) işbirliğiyle düzenlenen TEXPO Eurasia 2010 Fuarının 18 Mayıs 2010 tarihine kadar ziyaret edilebileceği bildirildi.

TEXPO Eurasia 2010 Fuarında, pamuk ve elyaf hazırlama makineleri, iplik hazırlama ve iplik büküm makineleri, dokuma hazırlık ve dokuma makineleri, dar dokuma makineleri, boya, baskı, terbiye makineleri, örgü makineleri, çorap makineleri, remayöz makineleri, triko örme, penye ve çorap ütüleme ve pres sistemleri, kroşe makineleri, kordon örme makineleri, baskı makineleri, örme kumaş serim makineleri, bilgisayar sistem ve programları, laboratuvar cihazları, kalite kontrol sistemleri, tekstil kimyasalları, boya ve yardımcı kimyasallar, makine yedek parça ve aksesuarları, mesleki yayınlar, eğitim ve meslek kurumları yer alıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir