TheMagicTouch, OKI'nin beyaz tonerli yazıcısı ile iki büyük ödül kazandı

OKI Avrupa'nın devrim yapan C711WT yazıcı teknolojisi ile TheMagicTouch Görüntü Transfer Medyası 'işbirliği, Euro Trophex Fuarı'nda En İyi Yeni Teknoloji' ve 'En İyi Görüntü Transferi' ödüllerini kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME


                                                                    

İSTANBUL - OKI Avrupa ile dijital görüntü transferi alanında Dünya çapında öncü olan TheMagicTouch, Amsterdam'da düzenlenen Euro Trophex fuarında, OKI'nin devrim yapan beyaz tonerli ilk renkli LED yazıcısını kullanarak  iki ödül birden kazandı.


Fuarda, "TheMagicTouch Görüntü Transfer Medyası  ile Yazıcı ve ürün uygulamaları"  'En İyi Yeni Teknoloji'kategorisinde ödül alırken,  çift katman baskı teknolojisiyle 'En İyi Görüntü Transfer Ürünü'  ödülünü kazandı.

Fuar boyunca TheMagicTouch standını ziyaret edenler giysi ve tekstil  uygulamalarının dışında, dosyalardan kupalara hatta deri ve poliüretan ürünlere doğrudan beyaz veya transfer medyalar aracılığıyla çok kolay bir şekilde baskı yapmayı sağlayan OKI'nin yeni beyaz toner teknolojisini görme şansı buldular.

TheMagicTouch CEO'su Jürgen Hagedorn; "Giysi baskıları için, OKI'nin yeni kuru toner teknolojisi ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır. Kumaş türü seri üretim mamülü olmayan ürünlere yapılan uygulamalar için ise tamamen yeni bir dönemin başlangıcıdır. C711WT yazıcısının görüntü transfer uygulamalarını değiştireceğine inanıyoruz" dedi.

OKI Avrupa Müdürü Harry Takahashi ise "Yeni LED yazıcılarımız ile uzmanlaştığımız, Niş 'Beyaz Yazıcı' pazarını genişletmeye odaklandık" şeklinde konuştu.
Takahashi şöyle devam etti:

"Yıllar boyunca OKI, başarısını teknolojik yenilikler üzerine inşa etti. TheMagicTouch ile olan işbirliğimiz; yeni beyaz tonerli yazıcılarımız ile kullanıcılara, geniş bir yelpazede farklı malzemelere yüksek kaliteli baskı yapma ve  rekabet güçlerini arttırma fırsatı yarattığımızı gösterdi"

İki yılda bir düzenlenen Euro Trophex, Avrupa'nın en büyük ve en prestijli fuar ve ödüllerinden birisi olarak kabul ediliyor. Baskı teknolojieri alanında en son yenilik ve gelişmeleri görmek, yeni fikirlere kaynak oluşturmak açısından öncelikli bir niteliğe sahip olan Euro Trophex'in ödülleri de, dinamik ve hızla gelişen pazardaki en iyi yeni teknolojileri öne çıkartmak amacıyla veriliyor.