THY Hollanda'da yeni merkezine taşındı

THY'nin yeni merkezinin yer aldığı binada Star Alliance da hizmet veriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AMSTERDAM - Türk Hava Yolları (THY) Hollanda Müdürlüğü yeni merkezine taşındı. THY, Hollanda'da Star Alliance'le birlikte aynı binada hizmet verecek.

Amsterdam'daki yeni merkezlerinin açılışında konuşan THY Hollanda Müdürü Metin Gözüaçık, Star Alliance ile aynı yerde olmalarının hizmetlerine olumlu katkıda bulunacağını söyledi.

Schiphol Havaalanı yakınlarındaki yeni merkezin açılış törenine Gözüaçık'ın yanı sıra Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan, Rotterdam Başkonsolosu Esen Altuğ ile Lahey Kültür ve Tanıtma Müşaviri Enis Tataroğlu ve çok sayıda Türk işadamı katıldı. 

Yeni yerlerinde yolculara daha rahat ve konforlu bir hizmet vereceklerini ifade eden Gözüaçık, Hollanda pazarındaki paylarının giderek büyüdüğünü vurguladı. Gözüaçık, buna paralel olarak Amsterdam-İstanbul seferlerini haftanın iki günü artırma kararı aldıklarını açıkladı. 3 Temmuz 2011 tarihinden itibaren cuma ve pazar günleri 3 olan sefer sayısının 4'e çıkarılacağını belirten Gözüaçık, bu artışın yolculara büyük rahatlıklar getireceğini ifade etti.

THY'nin son dönemde Türkiye'nin gelişmesine paralel olarak çok büyük bir atılım gösterdiğini kaydeden Lahey Büyükelçisi Uğur Doğan ise “Farklı ülkelere yönelik destinasyonlarıyla dikkati çeken ve yoğun bir yolcu kapasitesine sahip THY'nin bu başarısında tüm çalışanların emeğinin bulunduğunu ifade etti.

 

Açılış töreninden sonra Hollanda'daki başarılı acentelere plaket verildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir