TİGEM süt satışı için ihale açtı

TİGEM, 2 bin 500 ton koyun sütünü açık arttırma ile satacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM), Ceylanpınar Tarım İşletmesinde 2010 - 2011 sağım sezonunda istihsal edilecek, tahmini 2 bin 500 ton koyun sütünü satmak üzere ihale açtı.

Satış, 7 Aralık 2010 tarihinde saat 14.30'da Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünde "açık artırma usulü" ile yapılacak.

Ancak ihaleye iştirak eden olmadığı veya verilen fiyatlar uygun görülmediği taktirde ikinci ihale, 14 Aralık 2010 tarihinde aynı yerde saat 10.30'da yapılacak.

Muhammen tutarı 3 milyon 250 bin lira olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 97 bin 500 lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

Bu arada, koyun sütünün sağımı ve nakliyesi müşteriye ait olmak üzere, koyun sütü satış fiyatının belirlenmesinde Altınova, Anadolu ve Koçaş Tarım İşletmesi Müdürlüklerinin inek sütü satış fiyatı ortalaması (TL./Kg.) o dönem için esas alınacak fiyat olacak.

Söz konusu ihaleye katılmak isteyenler şartnameyi, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ile ilgili işletme müdürlüğünden temin edebilecekler.

Kızılay'dan iki ihale

Ayrıca Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, mamul madde nakli ve özel güvenlik hizmetlerini almak üzere ihale açtı.

Buna göre Türk Kızılayına bağlı olan tıp merkezleri ve hastaneleri için silahsız koruma ve güvenlik hizmeti, kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle satın alınacak.

Katılımcılar ihaleye ait şartnameyi, Ankara'da Genel Müdürlükten, İstanbul'da ise İstanbul Müdürlüğünden bedeli karşılığı satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, 10 Aralık 2010 tarihinde saat 11.00'e kadar Genel Müdürlük İdari İşler Birimine verilecek.

İhale zarfları aynı gün saat 14.30'da genel müdürlükte açılacak.

Mineralli su işletmeli mamul madde nakliye hizmeti

Öte yandan, Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Mineralli Su İşletmeleri tarafından üretimi yapılan veya yapılacak, her türlü mamulün fabrika sahası/sahalarından (Afyon/Erzincan) alınarak bayi/zincir market noktalarına TIR'la/kamyonla karayolu nakli ve teslimatına ilişkin hizmeti satın alacak.

Kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak olan ihalede katılımcılardan 100 bin lira tutarında geçici teminat bedeli alınacak.

İhaleye ait şartname Ankara'da genel müdürlükten, İstanbul'da İstanbul Müdürlüğünden, Afyonkarahisar'da ise Kızılay Mineralli Su İşletmeleri Müdürlüğünden satın alınabilecek.

Teklif mektupları ise 13 Aralık 2010 tarihinde saat 10.00'a kadar Genel Müdürlük İdari İşler Birimine verilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir