Tiryaki, EBRD'den 50 milyon dolar kredi aldı

Kredi; şirketin tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar ve kuruyemiş alım-satımı için gerekli işletme sermayesi ihtiyacının karşılanmasında kullanılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Tiryaki AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Süleyman Tiryakioğlu, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan (EBRD) aldıkları 50 milyon dolarlık kaynak ile yatırımlarını geliştireceklerini ve müşterilerine daha iyi hizmet sunacaklarını belirtti.

Tiryaki AŞ'den yapılan açıklamada, Türkiye'nin önde gelen tarım, üretim, tedarik zinciri şirketi Tiryaki'nin EBRD'den 50 milyon dolarlık kaynak aldığı belirtilerek, kredinin şirketin tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar ve kuruyemiş alım-satımı için gerekli işletme sermayesi ihtiyacının karşılanmasında kullanılacağı bildirildi.

Açıklamaya göre, Tiryaki Üst Yöneticisi Süleyman Tiryakioğlu, müşterilerine daha iyi hizmet sunmak ve tahıl, bakliyat, yağlı tohumlar ve kuruyemiş alım-satımı için gerekli işletme sermayesi ihtiyacının karşılanması için kullanılacak 50 milyon dolarlık kredi kapsamında çevresel ve toplumsal bir faaliyet planı da geliştirildiğini belirtti.

Bu konularda ilginizi çekebilir