Total'in Doco Antalya istasyonu açıldı

Total Oil Türkiye Genel Müdürü Chalvon-Demersay, Türkiye'deki hedeflerinin her yıl 20 ile 30 istasyon açmak olduğunu söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANTALYA - Total tarafından yapılan Doco Antalya Total akaryakıt istasyonu düzenlen törenle hizmete girdi.
Total Oil Türkiye AŞ Genel Müdürü Olivier Chalvon-Demersay, açılışta yaptığı konuşmada, dünyanın beşinci büyük petrol şirketi olan Total'ın Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ettiğini söyledi. Total'ın dünyada 95 bin çalışanı, günlük 2,5 milyon varil petrol ve gaz üreten 27 rafinerisi ve 17 bin istasyonu olduğunu belirten Demersay, şunları kaydetti: 
"Total için global platformda öncelik ve büyük önem taşıyan pazarların başında Türkiye geliyor. Türkiye ekonomisinin hızla toparlanacağı konusunda çok iyimseriz ve büyümeye devam etmek istiyoruz. Bundan dolayı da Türkiye'deki hedefimizi her yıl 20 ile 30 istasyon açmak olarak belirledik. Total, Türkiye'ye olan inancı ve yatırımlarına devam ederek günden güne büyüyor. Geçtiğimiz yıllardaki büyüme hızını sürdüren Total, 2010 yılında da hem yeni istasyonlar kurmayı hem de mevcut istasyonları yenilemeyi hedefliyor. Bu yıl 500'üncü Total istasyonunu açmayı ve daha çok şehir içi ve prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Total bu bağlamda, İstanbul, İzmir, Ankara gibi büyük şehirlerde yeni istasyonlar kurmayı hedefliyor."
Total Akaryakıt Direktörü Asaf Sasaoğlu da 100'den fazla ülkede faaliyette bulunan, Asya ve Kafkasya bölgesinde de petrol ve doğal gaz arama faaliyetleri olan Total'ın Türkiye ekonomisine katkı yaptığını söyledi. Sasaoğlu, çevreye saygılı konsepti ile Antalya'da yılda 5 milyon lira ticaret hacmine ulaşmayı hedeflediklerini ifade ederek, hizmete giren akaryakıt istasyonunda 15 Antalyalının istihdam edildiğini sözlerine ekledi. 
Total şirketi tarafından işletilen Doco Antalya, şirketin bölgedeki 16'ncı istasyonu oldu. 2 bin metrekare alanda kurulan akaryakıt istasyonunda 65 metrekarelik tuvalet, market, otomatik araç yıkama alanı ve otopark bulunuyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir