Toyota Corolla'nın tasarımı yenilendi

Yenilenen Toyota Corolla'nın tüm motor seçeneklerinde sunulan 6 ileri manuel şanzımana ek olarak otomatik ve multimode şanzıman alternatifi sunuluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Toyota'nın C-Sedan segmentindeki temsilcisi 10. nesil Corolla yenilenen tasarımı, 35 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Toyota açıklamasına göre, yenilenen Toyota Corolla'da, 1,6 litrelik benzinli ve 1.4 D-4D motor seçeneklerine ilave olarak, yüksek performans ve yakıt ekonomisini birarada sunan Toyota Optimal Drive teknolojisine sahip 1.33 litrelik benzinli motor giriş seviyesi motor seçeneği olarak sunuluyor.

1.33 Dual VVT-i motor 99 PS gücüyle performans ile yakıt ekonomisini ve çevreciliği birleştiren verimli bir yapı ortaya koyuyor. 5,8 LT/100 kilometre yakıt tüketimi ve 136 gr/kilometrelik CO2 salım değeriyle 1.33 Dual VVT-i motor ekonomik ve çevre dostu bir sürüş vaat ediyor.

Yenilenen Toyota Corolla'nın tüm motor seçeneklerinde sunulan 6 ileri manuel şanzımana ek olarak 124 HP gücünde 1.6 Dual VVT-i motor seçeneğinde otomatik ve 1.4 D-4D motor seçeneğinde multimode şanzıman alternatifi sunuluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir