Trafoya kedi girmiş!

Enerji Bakanı Taner Yıldız, 30 Mart'ta yaşanan elektrik kesintileriyle ilgili,"Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçime bağlamak yanlış" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız seçim esnasında yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yaşanan elektrik kesintisi ile ilgili, ''Oy tasnifini etkileyen bir olumsuzluk yaşanmadı. Elektrik kesildiği için alamadık demek yanlış teşhis'' diyen Yıldız, kasıt aramanın doğru olmadığını sözlerine ekledi.

Vatandaşların her türlü kararına saygılı olduklarını belirten Yıldız, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Vatandaşımızın seçimine saygı duymamız lazım. Biz bununla alakalı seçim sonuçlarına gölge düşürmeye çalışanları biraz da tebessümle karşılıyoruz. Oyları etkileyecek bir unsur söz konusu değildir. İl ve ilçelerde çok kısa 10 dakika 15 dakika geçici kesintiler yaşanmıştır. Elektrik direklerinin arkasına sığınmayalım.

'Trafoya kedi girdi'

Espri yapmıyorum arkadaşlar. Trafoya kedi girdi. Kesinti bundan yaşandı ama bu durum ilk kez yaşanmadı. Seçimden önce de yaşanmıştı. Bunu seçime bağlamak yanlış."

Bu konularda ilginizi çekebilir