TTNet, 3 ayrı internet hizmetini tek pakette sunacak

TTNet 3 ayrı internet hizmetini bir arada sunacak ve kullanıcılara tek fatura ile ödeme imkanı sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, TTNet olarak genişbant (ADSL) interneti, üçüncü nesil interneti ve sınırsız WiFi hizmetlerini bir arada tek fatura ile ödeme imkanı sunacaklarını bildirdi.

Antalya'da bir otelde "Hepnet İnternet Paketi" ile ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahsin Yılmaz, 'Hepnet' paketiyle Türkiye'de hiçbir servis sağlayıcının tek elden buluşturamadığı servisleri bir araya getirdiklerine söyledi.

Yılmaz, "TTNet olarak genişbant ADSL interneti, 3G mobil interneti ve sınırsız WiFi hizmetini bir arada tek fatura ile ödeme imkanı sunuyoruz. Reklam filmlerinin de bu akşamdan itibaren yayına gireceği paket ile ilgili olarak 'İnterneti 3 koldan kuşattık' sloganını kullanacağız" diye konuştu.

Kullanım alışkanlarının gelişmesine paralel olarak kullanıcıların ev ve ofis dışında da internet kullanabilmek istediklerini vurgulayan Yılmaz, 'Hepnet' kampanyasının bu ihtiyaca yanıt vereceğini bildirdi. Yılmaz, paketin ilk 3 ay 26 TL, takip eden aylarda ise 39 TL olacağını, paketi kullanmak isteyen kullanıcılardan 1 yıllık bir taahhüt isteyeceklerini kaydetti.

Genişbant internet ulaşımının Türkiye ve dünyada çok geliştiğini söyleyen Yılmaz, "Türkiye'de 2003 yılında 18 bin civarında olan genişbant internet abone sayısı 8 yılda 590 kat artarak bugün 11 milyonu aştı. BTK raporuna göre 2011'in ilk yarısında toplam internet abone sayısı 11,1 milyon. Dünya internet istatistiklerine göre son 10 yılda Türkiye'de kullanıcı sayısı 2 milyondan 36 milyona yükselerek yüzde 1750 artış olduğunu görüyoruz" diye konuştu.

TTNet olarak 6,1 milyon aboneleri bulunduğunu ve pazarda yüzde 56'lık bir paya sahip olduklarını ifade eden Yılmaz, dünyada ilk 500 telekom şirketi arasındaki 5 Türk şirketinden biri olduklarını ve DSL abone sayısı bakımından dünyanın 10'uncu büyük operatörü olduklarını söyledi.

Üçüncü nesil internet hizmetlerinde iki tür abonelik olduğunu aktaran Yılmaz, birinin mobil modemlerle yapılan abonelikler, diğerinin ise mobil telefonlar kullanılarak yapılan abonelikler olduğunu kaydetti. Yılmaz şöyle konuştu:

"3G hayatımıza yeni girdi ve kullanımı hızla artıyor. Günümüzde öyle bir dönemdeyiz ki insanlar nerede olursa olsun mutlaka çevrimiçi olmak istiyorlar. Dolayısıyla komple iletişim çözümleri devreye giriyor. Bu paketin avantajı da 360 derece internet erişimine çözüm sağlaması ki bu da abone sayısına mutlaka katkı sağlayacak."

Yılmaz, kampanyanın tamamı mobil internet kullanmayan 6,1 milyon TTNet abonesine de bir imkan sağlayacağını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir