Tulip Gayrimenkul: Yarımlarımıza devam edeceğiz

Tulip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Benitah, Emlak Konut'un Tulip Turkuaz projesini durdurmasıyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Tulip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Meyer Benitah, Emlak Konut'un Tulip Turkuaz projesini durdurmasıyla ilgili olarak, bürokraside çalışan kişilerin yaptığı hataların kuruma maledilemeyeceğini belirterek, "Dolayıyla Türkiye'deki yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz" dedi.

Meyer Benitah, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Ispartakule'deki Tulip Turkuaz projesinin Emlak Konut A.Ş'nin haksız ve tek yanlı uygulamaları ile durdurulduğunu, Hollandalı Van Herk Group ortaklığındaki Tulip Gayrimenkul'ün haksızlığa uğradığını belirtti.

Benitah şunları kaydetti:

"Emlak Konut A.Ş. sonuçta bir devlet kuruluşudur. Bürokraside çalışan kişilerin yaptığı hatalar kuruma maledilemez. Bizim Emlak Konuta küsmemiz mümkün değildir, dolayıyla Türkiye'deki yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz. Ortaklarımız Murat Mertoğlu ve Burak Erten ile yaptığımız işbirliğinden dolayı mutluyuz. Yaşadığımız bu olumsuzluk bizdeki Türkiye'nin olumlu imajını değiştirmeye yetmez."

"Satışlarımıza opsiyonlu olarak devam ediyoruz"

Tulip Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Murat Mertoğlu da  sözleşmenin tek taraflı feshinin mümkün olmadığını belirterek, inşaat çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Mertoğlu "Bu süreçte projeye inanarak Tulip Turkuaz'dan daire satın alan müşterilerimizden de büyük destek gördük. Çok sayıda destek mesajları aldık. Hatta bu süreçte de ev almak isteyenler var, biz de bu vesileyle satışlarımıza opsiyonlu olarak devam ediyoruz" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir