Türk Telekom ve THY'den uçuran kampanya

Türk Telekom'dan ev telefonu olan müşteriler, bir ay öncesinden THY'den alınan tek yön biletler için her şey dahil yalnızca 69 lira, gidiş-dönüş biletler içinse 128 lira ödeyecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -Türk Hava Yolları (THY), Türk Telekom ile yaptığı işbirliği çerçevesinde Türk Telekom'dan ev telefonu olan müşteriler, bir ay öncesinden alınan tek yön biletler için her şey dahil yalnızca 69 lira, gidiş-dönüş biletler içinse 128 lira ödeyecek.

Kampanyanın tanıtımı amacıyla THY Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda, Hakkari'deki 24 şehit için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Toplantıda konuşan THY Genel Müdürü Temel Kotil, Türkiye'nin iki dev markası THY ile Türk Telekom'un işbirliği yaptığını ve iki büyük markadan yolcuların daha uygun fiyata bilet alacaklarını söyledi.

THY'nin bu hafta Arabistan'da 4'üncü noktaya uçuş başlattığını, oradaki yetkililerin 5'inci, 6'ncı noktaya ne zaman uçuş başlayacağını sorduklarını ifade eden Kotil, bu yönde arkadaşlarının çalışmaları sürdürdüğünü kaydetti.

Kotil, "Türkiye'den Ortadoğu'ya her zaman çok büyük bir talep var. Bu bölgedeki büyümemiz 2005'dan 2011 ve 2015'e kadar yüzde 20 olarak devam ediyor. Büyüdüğümüz bu kadar büyük başka bir yer yok. Bu şuradan kaynaklanıyor. Biz Avrupa ile Ortadoğu arasında köprüyüz. Bundan yararlanıyoruz. Aynı şekilde Orta Asya ve Afrika için geçerli. Şu anda üzerimizden tam 40 milyar dolarlık yolcu hareketi var. Biz bunu yere davet ediyoruz. Diyoruz ki Türkiye'ye gelin paraları burada bırakın. THY ve Türkiye'deki diğer hava yollarıyla yolunuza devam edin. İnşallah bu da gerçekleşecek, 15 yılda 40 milyar dolar ciroyu Türk havacılık sektörü görür" diye konuştu.

İki büyük marka yan yana geldiği zaman bunun çarpan etkisi olduğunu ifade eden Kotil, "17 milyon yurt dışı, 16 milyon yurt içi yolcu taşıyoruz. Dünyanın en büyük hava yolu olmak hedefimiz" dedi.

Türk Telekom ve ile başlattıkları kampanyanın başlangıç olmasını da temenni eden Kotil, Türk Telekom ile daha çok işler yapacaklarını söyledi.

"Havalara uçuran kampanya"

Türk Telekom Üst Yöneticisi (CEO) Gökhan Bozkurt da, Türk ekonomisinin iki lokomotif gücü olan Türk Telekom ve THY arasındaki "Havalara uçuran kampanya" sloganı ile yeni işbirliği başlattıklarını ve amaçlarının hem müşterilerine hem topluma hem ekonomiye sürekli değer oluşturabilmek ve bu değeri de müşterilerimize yansıtabilmek olduğunu söyledi.

Türk Telekom olarak 2006'dan bugüne kadar 10 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını, bu sene de konsolide yatırım hedeflerinin 2 milyar liranın üzerinde olduğunu ifade eden Bozkurt, "Bu hedefe doğru da emin adımlarla gideceğiz. Hem altyapı hem de teknolojiye hız kesmeden yatırım yaparken, aynı zamanda Türkiye'nin gelişiminde çok önemli olan istihdam kısmına da çok önem veriyoruz. Sağladığımız bu katkılarla tek amacımız ülkemize en iyi değeri yaratmak" dedi.

Bozkurt, neredeyse her hafta yeni bir projeyi tanıttıklarını, bugün de değer yaratmak odaklı projelerden biri olan THY ile yeni bir yurt içi hatlarda ekonomik fiyatlarla uçma seçeneği oluşturduklarını söyledi.

THY iç hat uçuşlarında geçerli olacak kampanyaya katılan müşterilerimiz tek yön uçak biletleri için 69 lira, gidiş-dönüş 128 lira ödeyeceklerini belirten Bozkurt, kampanyadan bilet alma süresinin 24 Şubat 2012'ye kadar süreceğini ve 24 Mart'a kadar bilet alma opsiyonlarının olacağını bildirdi.

Kampanya koşulları

Kampanya ile Türk Telekom'dan ev telefonu hizmeti alan müşteriler, "www.turkishairlines.com" adresinden bir ay öncesinden alınan tek yön biletler için her şey dahil yalnızca 69 TL, gidiş-dönüş biletler içinse 128 TL ödeyecek.

Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi'nden bilet alınması durumunda 5 TL'lik işlem ücreti alınacak. Seyahat dönemi 21 Kasım 2011-24 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya ile 24 Şubat 2012 tarihine kadar bilet satın almak mümkün olacak.

Türk Telekom müşterileri, "THY" yazıp boşluk bırakarak başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını tüm mobil operatörlerden 6616'ya göndererek (Örnek: THY 2121234567) alacakları şifre ile kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca, 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi'nden müşteri temsilcisine bağlanarak da kampanya şifresi alınabiliyor.

Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi Türk Hava Yolları web sitesinde bilet satın alırken "promosyon kodu" bölümüne giriyor. Sistem tarafından şifre onaylandıktan sonra kampanyalı fiyatı ile bilet satın alabiliyor. Ayrıca Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi'ne şifreyi ileterek de kampanyalı bilete sahip olunabiliyor. Kampanyaya katılan müşteriler, aldıkları şifre ile aynı soyadı taşıyan maksimum 4 farklı kişi için de aynı tarih ve parkurda bilet alabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir