Türk Telekom yatırımcısını bedava konuşturacak

Türk Telekom, son altı ay içinde Türk Telekom hisselerini elinde bulunduran sabit hat sahibi bireysel yatırımcılarını, bir yıl boyunca şehir içi ve şehirler arasında ücretsiz konuşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) işbirliğiyle gerçekleştirdiği, "Ortak Promosyonu Programı" ile yatırımcılarına, Türk Telekom hissesini elde bulundurma performanslarına göre çeşitli hediye ve fırsatlar sunacağını açıkladı.

Kampanyaya göre, son altı ay içinde Türk Telekom hisselerini elinde bulunduran sabit hat sahibi bireysel yatırımcılar, Türkiye içindeki tüm ev ve işyeri telefonlarını bir yıl boyunca şehir içi ve şehirler arası olmak üzere ücretsiz olarak arayabilecekler. Merkezi Kayıt Kuruluşu verilerine göre bu aşamada 10 ile 12 bin arasında Türk Telekom bireysel yatırımcısının kampanyadan yararlanması bekleniyor.

Kampanyada aylık 3 bin dakika adil kullanım sınırı uygulanacak.

İkinci kampanyaya katılan Türk Telekom hissedarları ise, Türk Telekom üst yönetimi ile bir araya gelme ve merak ettikleri konularda görüşme şansı yakalayacak. 17 Kasım 2011 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek 15 Türk Telekom yatırımcısı, Türk Telekom üst yönetimi ile tanışıp hissedarı oldukları şirketin faaliyetleri hakkında ilk elden bilgi alma fırsatına sahip olacaklar. Kampanyaya halka arz tarihi olan 15 Mayıs 2008’den 13 Ekim 2011’e kadar aralıksız olarak Türk Telekom hissesi bulunduran tüm gerçek kişi yatırımcılar katılabilecek.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir