Türk Telekom'a iki uluslararası ödül

World Finance dergisi, Türk Telekom Üst Yöneticisi Bozkurt'a "Yılın CEO'su", Türk Telekom'a da "En İyi Sabit Hat Operatörü" ödülünü verdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

LONDRA - Merkezi İngiltere'de bulunan uluslararası ekonomi dergisi World Finance, Türk Telekom Üst Yöneticisi Gökhan Bozkurt'a "Yılın CEO'su", Türk Telekom'a da "En İyi Sabit Hat Operatörü" ödülünü verdi.

Londra Borsası'nda düzenlenen törenle ödülünü alan Üst Yönetici Bozkurt, Türk Telekom olarak dünyanın en saygın ödülleri arasında gösterilen World Finance Magazine ödülleri kapsamında iki ayrı ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

En önemli başarılarının, sürdürdükleri değer yaratma odaklı stratejileri olduğunu belirten Bozkurt, "Yenilikçi ürün ve hizmetlerimizde müşterilerimiz için değer oluşturuyoruz. Altyapıya ve teknolojiye yaptığımız yatırımlarla Türkiye'nin sadece büyük illerinde değil, bütün illerdeki istihdamımızla ülkemiz için değerler oluşturuyoruz. Yatırımlarımızla Türkiye'nin kalkınmasına katkıda bulunmak bizim açımızdan çok önem taşıyor" diye konuştu.

Teknoloji ve altyapıya yaptıkları yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini anlatan Bozkurt, Türk Telekom'un 2006 yılı sonundan bu yana 10 milyar liranın üzerinde konsolide yatırım yaptığını söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir