Türk yazılım şirketi Pakistan'da 35 milyon aboneye ulaşacak

Defne, Pakistan'da Background Music ile 35 milyon aboneye ulaşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Mobil operatörler için yazılım çözümleri sunan Defne'nin yazılımını geliştirdiği Background Music servisini, Pakistan'ın en büyük GSM operatörü Mobilink'in de kullanması için anlaşma imzalandı.
Defne'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Şirket tarafından, uluslararası telekomünikasyon şirketi Orascom Telekom'a bağlı Mobilink ile 2 yıllık gelir ortaklığı şeklinde imzalanan anlaşma, GSM abonelerine eğlence ve kişiselleştirme servislerine bir örnek olarak geliştirdiği Background Music adı verilen servis teknolojisini içeriyor.
Defne, Pakistan'da 35 milyon GSM abonesine telefonla konuşma sırasında arka plana müzik ya da ses efekti ekleyebilecekleri katma değerli servis altyapısı oluşturdu.
Bu teknoloji ile aboneler, telefonla yaptıkları görüşmeler sırasında arka plana stattan yankılanan bir tezahürat, konser ya da çığlık gibi birçok efekt ekleyebilecekler. Doğal sesler ve müziklerden oluşan Background Music servisi, konuşma sırasında istenilen zamanda durdurulup sonra tekrar başlatılabiliyor.
Aralarında Nijerya, Bolivya ve Tacikistan'ın da bulunduğu yaklaşık 28 ülkeye, telekomünikasyon şebekeleri için katma değerli servis ve altyapı yazılım çözümleri ile hizmet veren Defne, telekomünikasyon sektörüne yönelik çözümleriyle 28 ülkede GSM şirketleri ile ortak çalışma yürütüyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir