Turkcell, 2010 FIBA'nın ana sponsoru oldu

Turkcell, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın ana sponsoru oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - (A) Milli Basketbol Takımı'nın ana sponsoru Turkcell, 28 Ağustos-12 Eylül tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın da ana sponsoru oldu.

Turkcell Kurumsal İletişim ve İlişkilerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, yaptığı açıklamada, 2002 yılından bu yana milli takıma destek verdiklerini ve şimdi şampiyonanın da sponsoru olarak ayrı bir gurur yaşadıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Böylesine önemli bir turnuvaya ev sahibi olmak ülkemiz ve Türk sporu adına gurur verici. Turkcell olarak kurulduğumuz günden bu yana Türk sporunun başarılarını yarınlara taşımak için tüm gücümüzü seferber ettik. Şimdi şampiyonanın ana sponsoruyuz. Lider teknoloji ve iletişim şirketi olarak, bu heyecan verici etkinliğin bir parçası olmak bizler için hem bir sorumluluk hem de mutluluk kaynağıdır. Turnuvaya katkımız sadece sponsorlukla da sınırlı kalmayacak. Teknolojik altyapımız ile hazırladığımız servislerimizle de organizasyona destek olacağız."

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel ise sponsorlukla ilgili, "Türkiye'de ilk kez gerçekleşecek bu önemli etkinliğe dünyanın en iyi 24 takımı katılacak. Bu takımlar arasında milli takımımızın da mücadele ediyor olması ayrı bir heyecan kaynağı. Tüm dünyanın gözü ülkemizde gerçekleşen bu maçlarda olacak. Turkcell gibi bizi yalnız bırakmayan sponsorlarımıza ve bu büyük organizasyonun ülkemizde yapılmasını mümkün kılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yapılan açıklamada, Turkcell'in gerçekleştireceği etkinliklerle şampiyonayı heyecan şölenine dönüştüreceği, aynı zamanda SMS yarışmaları, haber ve bilgi paketleri ile de basketbolseverlerin heyecanını zirvede tutacağı belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir