Türkiye Finans'ın şube sayısı 182 oldu

Türkiye Finans'ın İstanbul'daki şube sayısı da 72'ye yükseldi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye Finans, 4 şube daha açarak Türkiye genelindeki şube sayısını 182'ye yükseltti.

Türkiye Finans'tan yapılan açıklamaya göre, katılım bankası Türkiye Finans, şube ve insan kaynakları yatırımlarını sürdürüyor. Son üç ayda dört yeni şube açan Türkiye Finans, Türkiye genelindeki şube sayısını 182'ye yükseltti.

Taksim, Sefaköy, Kurtköy ve Gebze E-5 şubelerinin açılışını gerçekleştiren Türkiye Finans'ın, İstanbul'daki şube sayısı da 72'ye yükseldi.

Gelen talepleri ve bölgesel potansiyelleri değerlendirerek şube yatırımlarını gerçekleştiren Türkiye Finans, yıl sonuna kadar sekiz şube daha açarak Türkiye genelindeki şube sayısını 190'a çıkaracak.

Türkiye Finans'ın şubeleşme stratejisine paralel yatırımlarını sürdürdüğünü belirten Genel Müdür Yunus Nacar, "Bankamız şubeleşme stratejisine paralel olarak yatırımlarını sürdürmektedir. Önümüzdeki dönemde de şubelerimizin bulunmadığı illerde ve büyük şehirlerimizin ilçelerinde yapılacak verimlilik, maliyet, hacim simülasyonları ve hinterlant fizibiliteleri doğrultusunda şube açılışlarımızı sürdüreceğiz. Kaliteli hizmet anlayışımızı Türkiye'nin her yerine taşımak üzere çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir