Türkiye Kupası sahibini arıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor - Sivasspor ve Fenerbahçe - Eskişehirspor karşılaşacak.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçları bugün yapılacak. Kazanan takımlar 22 Mayıs Çarşamba günü final maçına çıkacak.

Günün ilk maçında Trabzonspor ve Sivasspor karşılaşacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçı Tolga Özkalfa, Adil Sinem ve Ekrem Kan hakem üçlüsü yönetecek. 

Trabzonspor, rakibini elemesi halinde 14'üncü kez finale yükselecek. Bordo-mavililer, bugüne dek 13 kez final oynadı ve kupayı 8 kez müzesine götürdü.

Sivas'ta oynanan yarı final ilk maçını Sivasspor 2-1 kazanmıştı.

Günün bir diğer karşılaşması ise Fenerbahçe ile Eskişehirspor arasında oynanacak. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşma saat 21.30'da başlayacak. Maçta Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş ve Erdem Bayık'ın görev yapacak. 

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Eskişehirspor'u yenmesi halinde kupa tarihinde 15'inci kez final oynayacak. Eskişehirspor ile üçüncü kez yarı finalde karşı karşıya gelen Fenerbahçe, rakibi karşısında birer kez turu geçti ve elendi. Fenerbahçe, yarı final rövanşına kadar 9 maçta 6 kez kazandı,1 kez yenildi, 2 de beraberlik aldı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan ilk karşılaşma 1-1 sona ermişti.