Türksat'tan "Tatilde İnternet Bizden" kampanyası

31 Ağustos'a kadar devam edecek olan kampanyaya katılanlar 2 aylık Uydunet hizmetinin de sahibi olacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türksat AŞ, Kablo TV altyapısı üzerinden verdiği gerçek geniş bant internet erişimi Uydunet hizmetlerinde "Tatilde İnternet Bizden" kampanyasını başlatıyor.

Türksat'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Ağustos 2011 tarihine kadar devam edecek kampanyaya katılanlara Uydunet hizmeti 2 ay ücretsiz olarak verilecek. Müşterilere aynı zamanda piyasa değeri 175 lira tutarındaki kablosuz modem hediye edilecek.

Kampanyaya katılacaklara "VoIP" hizmeti de sunulacak. 24 ay süresince aylık 10 bin dakika şebeke içi telefon görüşmesi ücretsiz sağlanacak.

Söz konusu kampanyaya katılacak müşterilerden kurulum ve aktivasyon ücreti de alınmayacak. "Tatilde İnternet Bizden" Kampanyası'ndan faydalanmak isteyenler toplamda 269,74 lira ile 443,74 lira arasında avantaj sağlayacak.

24 ay taahhüt şartına bağlı olan kampanya kapsamında 1 Mbps, 3 Mbps, 5 Mbps ve 10 Mbps sınırsız ve 1 Mbps, 5 Mbps ve 10 Mbps kullandığın kadar öde hız ve tarife kategorileri geçerli olacak.

Açıklamada, Uydunet altyapı olanakları ve stoklarla sınırlı olan, bireysel müşterilere açık kampanyayla ilgili 444 0 126 no'lu çağrı merkezinden veya www.turksatkablo.com.tr adresinden detaylı bilgi alınıp başvuru yapılabileceği belirtildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir