TÜSİAD e-devlet raporunu tanıtacak

Raporun tanıtım toplantısında, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner konuşacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - TÜSİAD, "Türkiye İçin e-Devlet Yönetim Modeli'ne Doğru: Mevcut Durum Değerlendirmesi ve Öneriler" başlıklı raporunu düzenleyeceği seminerle kamuoyuna tanıtacak.

TÜSİAD açıklamasına göre, Türkiye'de gerek e-Devlet uygulamalarının özendirilmesi gerekse e-Devlet yönetiminin daha verimli olmasına yönelik çalışmalara katkıda bulunmak amacıyla hazırlanan raporun tanıtım toplantısında, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner konuşacak.

Ankara'da yapılacak seminerin açılış konuşmalarının ardından düzenlenecek oturumun moderatörlüğü TÜSİAD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışma Grubu Başkanı Müjdat Altay tarafından gerçekleştirilecek. Raporun sunumunun gerçekleştirileceği oturumda, ODTÜ e-Devlet Araştırma Merkezi (EDMER) Müdürü ve raporun yazarı Dr. Ali Arifoğlu ile TÜSİAD e-Devlet Alt Çalışma Grubu Başkanı Uğur Terzioğlu birer konuşma yapacak. 

Seminerde, TÜSİAD Bilgi Teknolojileri ve Telekomünikasyon Çalışma Grubu Başkanı Müjdat Altay'ın başkanlığını yapacağı bir panel düzenlenecek. "Türkiye'de e-Devlet Yönetişiminin Geleceği: Yapısal Açıdan Bir Değerlendirme" başlıklı panelde, Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Başbakanlık e-Devlet Danışma Grubu Başkanı Dr. Ramazan Altınok, DPT Bilgi Toplumu Dairesi Başkanı Emin Sadık Aydın ve TÜRKSAT Genel Müdürü Özkan Dalbay birer sunum gerçekleştirecek.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir