Ülker'in ”İçim" markasına ödül

IDF'nin inovasyon ödüllerinde, "İçim Fidella Ballı Kaymaklı" ürününü "en iyi yeni sürülebilir taze peynir" seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL- Uluslararası Süt Sektörü Federasyonu (IDF) Ülker'in İçim markasına iki inovasyon ödülü verdi.

Ülker'den yapılan yazılı açıklamada, Ülker İçim markasının "IDF 2010 süt sektörü inovasyon ödüllerinde" aday olduğu iki kategoride ödüle layık görüldüğü bildirildi.

IDF tarafından global süt sektörü endüstrisinde inovasyon ve mükemmelliğin ödüllendirilmesi amacıyla düzenlenen organizasyonda 12 kategoriye 29 ülkeden, 170'in üzerinde katılım olduğu vurgulanan açıklamada, inovasyon ödüllerinde, İçim Fidella Ballı Kaymaklı ürününün "en iyi yeni sürülebilir taze peynir" kategorisinde birincilik ödülünü, Ülker İçim Pasifik'in ise "en inovatif içecek" kategorisinde üçüncülük ödülünü kazandığı kaydedildi.

Ülker İçim'in Türkiye'ye bu ödülü getiren ilk marka olduğu belirtildi.

Yıldız Holding Gıda, İçecek, Sakız ve Şekerleme Grup Başkanı Mehmet Tütüncü, inovasyon ve AR-GE'ye özel bir önem verdiklerine dikkat çekerek,  sektörün en büyük organizasyonlarından IDF'in düzenlediği "Süt Sektörü İnovasyon Ödüllerine" layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını, bu alandaki çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

İçim'in yeni sürülebilir peyniri Fidella Ballı Kaymaklı'nın, bal ve kaymağı, peynir ile buluşturarak pazarda bir ilke imza attığı, İçim Pasifik'in ise soda ve ayranı bir arada sevenlerin favori ürünü olduğu kaydedildi.

Dünyadaki en güçlü sektör federasyonlarından biri olan IDF, üyesi bulunan 58 ülke ile dünya süt üretiminin yüzde 90'ını temsil ediyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir