UyumSoft'tan, Almanya'ya yazılım ihracatı

Önder, UyumSoft web tabanlı Almanca ERP çözümünün, elektronik sektöründe faaliyet gösteren bir firmada uygulanacağını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Yerli yazılım firması UyumSoft, yönünü Avrupa ülkelerine çevirdi.

İngiltere'nin ardından önümüzdeki günlerde Almanya'ya yazılım ihraç edecek olan UyumSoft, Hollanda ve Belçika pazarlarında piyasa araştırması yapacak. 

Avrupa ülkelerinde ciddi bir yazılım ihtiyacı olduğunu kaydeden UyumSoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Önder, “Ülkemizde, yetişmiş bir yazılım mühendisi kadromuz var. Özellikle, Avrupa ülkelerinde, ‘kod üretecek' yazılım mühendislerine çok büyük ihtiyaç bulunuyor. Türkiye olarak, Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) başta olmak üzere çeşitli konulardaki yazılım ürünlerimizi, Avrupa, Ortadoğu ve Türk Cumhuriyetlere ihraç edebiliriz” dedi.

UyumSoft web tabanlı Almanca ERP çözümünün, Almanya'da elektronik sektöründe faaliyet gösteren bir firmada Ağustos ayında uygulamaya başlayacağını ifade eden Mehmet Önder, firmanın iş süreçlerini yöneteceklerini söyledi.

"Azerbaycan'da, kamu projeleriyle ilgileniyoruz"

UyumSoft Azerbaycan ofisinin, enerji, elektronik gibi farklı sektörlerde Azeri web tabanlı ERP projesini başarıyla hayata geçirdiğini kaydeden Mehmet Önder, şu an Azerbaycan kamu projeleriyle ilgilendiklerini açıkladı. Azerbaycan'daki kamu kurumlarının başta insan kaynakları olmak üzere, çeşitli konularda yazılım çözümlerine ihtiyacı olduğunu anlatan Mehmet Önder, “Azerbaycan kamu kurumlarında, ciddi bir yazılım potansiyeli ihtiyacı bulunuyor. Gelecek ay, Azerbaycan kamu kurumlarının yetkililerine; insan kaynakları başta olmak üzere, web tabanlı Azeri ERP çözümlerimizi tanıtacağız” şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir