Vakko internette yüzde 90 indirimli

Daybuyday.com'la Vakko ürünleri ilk kez online olarak satılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Hepsiburada.com, Cem Hakko ve yatırımcı Dinç Artman'ın ortaklığında kurulan yeni e-ticaret markası "Daybuyday.com" 3 Mart Perşembe günü açılacak.

Açılışını Vakko ile yapacak olan Daybuyday.com, moda ve aksesuar kategorilerinin yanı sıra kozmetik ve çocuk gibi kategorilerde de faaliyet gösterecek. Kampanyalarında yüzde 90'a varan indirim oranları sunan ve hızlı teslimat güvencesi veren site, hepsiburada.com'un alt yapısından faydalanacak.

Daybuyday.com Genel Müdürü Dinç Artman, sitenin tanıtım toplantısında, iş modellerinin "private shopping (özel alışveriş)" olacağını, amaçlarının öncelikle firmaların stoklarını eritmek olduğunu söyledi.

Türkiye'den ve dünyadan birçok firmayla iletişimde bulunacaklarını ifade eden Artman, öncelikle yerel tedarik yapmak istediklerini ancak yurtdışından da projeye katkı gelmesini öngördüklerini belirtti.

Artman, ortak bir sinerji yaratmayı hedeflediklerinin altını çizerek, kargo ücretlerinde "bile" sektör rakamlarının altında olmayı düşündüklerini dile getirdi.

İlk 4 gün tamamen Vakko Outlet satışı yapılacağını ve geleneksel hale gelen Vakko Alışveriş Çadırı'nın internet üzerinden müşterilerle buluşacağını kaydeden Artman, Vakko'nun bugüne kadar internetten hiç satış yapmadığını hatırlattı.

Artman, soruları yanıtlarken, Vakko satışlarında 3 bin adet ürün olacağını, yıl içinde zaman zaman Vakko satışları yapılacağını belirtti.

Vakko'dan sonra Valentino ve Prada da satılacak

Sitede tekstil, saat, gözlük, aksesuar, çocuk, ev dekorasyonu ürünleri satılacağına ve günlük 5-6 kampanya yapılacağına değinirken, siteye davet yoluyla giriş yapılacağını söyledi.

Artman, başlangıçta günlük 50 bin-100 bin arası trafik beklediğini ifade ederek, önümüzdeki iki yıl içerisinde 10 milyon dolarlık yatırım planladıklarını bildirdi.

İlk yıl için 20 milyon lira civarında ciro beklediklerini kaydeden Artman, Vakko'nun ardından Valentino, Prada gibi markaları sunacaklarını dile getirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir