Vatan 30. mağazasını Adana'da açtı

Genel Müdür Hasan Vatan, yıl sonuna kadar yeni mağazalar açmaya devam edeceklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ADANA - Vatan Bilgisayar 30'uncu mağazasını Adana'da açtı.

İlk bilgisayar mağazasını 1983'de Taksim Elmadağ'da açan Vatan Bilgisayar, Cemalpaşa Mahallesi Cevat Yurdakul Caddesi'ndeki notebook mağazasıyla, Türkiye genelindeki sayıyı 30'a çıkardı.

Genel Müdür Hasan Vatan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana'daki ikinci, Akdeniz bölgesindeki 5'inci mağazaları olduğunu belirterek, burada 15 markanın 140 farklı notebook, cep telefonu ve televizyonlarını satılacağını ifade etti.

Teknoloji perakendeciliğinin Türkiye'deki öncüsü olduklarını belirten Vatan, "Yıl başından bu yana Samsun, Trabzon, Aydın, Tekirdağ, İzmit, Mersin ve İskenderun'da, son olarak Adana'da bugün itibariyle ikinci mağazamızı açmış bulunuyoruz. Yıl sonuna kadar yeni mağazalar açmaya devam edeceğiz" dedi.

Vatan, notebook mağazalarının açıldıkları her noktada hem yüksek ürün çeşitliliği hem de farklı mağaza tasarımı ile her gün onbinlerce kişiyi ağırladığını belirtti.

Vatan, açılış dolayısıyla ziyaretçilere tüm ürünlerde bazı banka kartlarına özel indirim ve 5 taksit fırsatı sunacaklarını da sözlerine ekledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir