Vodafone 5. çağrı merkezini Samsun'da açtı

Vodafone tarafından 16 milyon dolar yatırım ile Samsun'da kurulan çağrı merkezi 600 kişiye istihdam sağlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone Grubu'nun örnek uygulamaları ile donatılan ve 16 milyon liralık yatırıma malolan Vodafone Samsun Çağrı Merkezi ile Türkiye'nin farklı illerindeki Vodafone çağrı merkezlerinin sayısının 5'e ulaştığını bildirdi.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamada, Koç Bilgi Grubu şirketlerinden Callus işbirliğiyle hizmete giren Vodafone Samsun Çağrı Merkezi'nin resmi açılışının törenle gerçekleştirildiği, 16 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen çağrı merkezinin toplam 5 bin metre karelik alanda Türkiye genelinde Vodafone abonelerine hizmet sunduğu belirtildi.

Törende bir konuşma yapan Serpil Timuray, "Vodafone Türkiye olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız 10,9 milyar liraya ulaşan yatırımlarımızla ülkemizin dijital dönüşüm sürecinde daha iyi, daha donanımlı bir geleceğe taşınmasına katkıda bulunmayı görev sayıyoruz. Dünya standartlarında müşteri hizmetleri operasyonu sağlamak üzere Vodafone Grubu'nun örnek uygulamaları ile donatılan ve 16 milyon liralık yatırıma malolan Vodafone Samsun Çağrı Merkezimiz ile Türkiye'nin farklı illerindeki çağrı merkezlerimizin sayısı 5'e ulaştı" dedi.

Kutlukent'te hizmet veren Vodafone Samsun Çağrı Merkezi, Vodafone'un mobil yardım ve cihaz kaşifi gibi müşteri hizmetleri uygulamalarını abonelerinin hizmetine sunuyor. Türkiye genelinde Vodafone müşteri hizmetlerine gelen toplam çağrılar içinde yıllık 36 milyon dakika çağrı trafiğini karşılamak üzere tam kapasiteyle devreye giren çağrı merkezi, Samsun şehrinde ikamet eden 600 kişiye istihdam sağlıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir