Vodafone Çiftçi Kulübü 1 yaşında

Vodafone sayesinde 1 yıl içinde 21 ilde 700'den fazla beldede 50 bini aşkın çiftçi eğitim aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müşteriler Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı, Vodafone Çiftçi Kulübü'nün 1 yıl içinde 21 ilde 700'den fazla beldede 50 bini aşkın çiftçiye eğitim verdiğini söyledi.

Lütfullah Kitapçı, Antalya'da düzenlenen Growtech Eurasia Fuarı'nda bulunan Vodafone eğitim TIR'ında beraberinde Vodafone Çiftçi Kulübü Çözüm ortağı Coşkun Yıldırım ve Vodafone Türkiye Çiftçi Segmenti Yöneticisi Yiğit Özcan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Vodafone'nun çiftçilere ve yakınlarına sunduğu, hayatlarını kolaylaştıracak bir dizi avantajlı hizmetlerden oluşan çok yönlü Vodafone Çiftçi Kulübünün bir yılı geride bıraktığını belirtti.

Kitapçı, Vodafone Çiftçi Kulübü'nün başta cazip mobil iletişim fırsatları olmak üzere, tarımda verimlilik eğitimleri, bakanlık bilgilendirme SMS'leri, ücretsiz kaza sigortası, "2434 çiftçilere özel haber paketi" gibi bir çok uygulamayı içerdiğini anlattı.

Vodafone'nun Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın yürürlüğe koyduğu yeni yönetmelikler, düzenlemeler, haberler ve diğer bilgilendirme mesajlarını da çiftçilere aktardığını dile getiren Kitapçı, şunları kaydetti:

"Vodafone Çiftçi Kulübü, çiftçilerin ve yakınlarının hayatlarını mobil iletişim teknolojinin imkanlarından yararlanarak kolaylaştırma hedefiyle yola çıktı. Vodafone Çiftçi Kulübü 1 yıl içinde 21 ilde 700'den fazla beldede 50 bini aşkın çiftçiye eğitim verdi. Kulübe abone olanlara 2434 çiftçi haber paketini ücretsiz sunuyor. Ayrıca ürüne özel hava tahmini yorumları, ürüne özel hastalık ve zararlı uyarıları, tarımsal destekler gibi işlerini ilgilendiren tüm konularda çiftçilerimizi bilgilendiriyoruz. Hizmet kapsamında çiftçilerimize, şimdiye kadar 40 binden fazla ücretsiz kısa mesaj gönderildi."

Kitapçı, Vodafone Çiftçi Kulübü olarak 300 bin çiftçiye eğitim vermeyi hedeflediklerini ve Vodafone Çiftçi Kulübü TIR'ının Diyarbakır, Yalova, Bursa, Ankara, Samsun, Ordu, Isparta ve Antalya'daki çiftçilerle buluşarak yüz yüze eğitimler gerçekleştirdiğini söyledi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir