Vodafone Çiftçi Kulübü'den traktör

Kulübe üye olan Aydınlı çiftçi çekilişle 2010 model Case IH marka traktör kazandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone'un sosyal bir iş modeli olarak hayata geçirdiği Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında düzenlediği traktör çekilişi kampanyası sonuçlandı.

Vodafone açıklamasına göre, kulübe üye olarak, çiftçi tarifelerinden birini seçenler arasında düzenlenen traktör çekilişinde ilk talihli belli oldu. Yapılan çekiliş sonucu Aydınlı çiftçi Muzaffer Etik, 2010 model Case IH marka traktörü kazandı. Muzaffer Etik, Vodafone Çiftçi Kulübü'nden kazandığı traktörünün anahtarını İzmir Torbalı'da teslim aldı.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

"Vodafone Çiftçi Kulübü'nü oluştururken amacımız ürün ve hizmet politikamızla Türk çiftçisinin yanında olmaktı. Sunduğumuz ürün ve hizmetler kısa sürede çiftçilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Vodafone Çiftçi Kulübü kapsamında daha önce çiftçilerimize çekilişle iki adet traktör vereceğimizi söylemiştik. Bunlardan ilkinin sahibi belli oldu. Ramazan Bayram'ı arifesinde Aydınlı Çiftçi Kulübü üyemiz Muzaffer Etik'e Case IH marka traktörü armağan etmekten dolayı çok mutluyuz. Traktör çekiliş kampanyası kapsamındaki ikinci traktörün talihlisi ise Ekim ayında belli olacak."

Vodafone Çiftçi Kulübü'nün hizmetleri kapsamında, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın SMS göndererek çiftçiler açısından büyük önem taşıyan konularda bilgilendirme yapması yer alıyor. Tamamen ücretsiz olan bu hizmetin nihai olarak, çiftçi kayıt sistemine kayıtlı 2,7 milyon çiftçinin tümünü kapsaması hedefleniyor.

Vodafone Çiftçi Kulübü üyeleri, meteorolojik gelişmeleri, mahsulün durumunu ve ürünlerin piyasa fiyatını aktaran "Çiftçi Haber Paketi"nden de 3 ay ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

Üyeler, Acıbadem Sigorta'dan 10 bin liraya kadar ücretsiz kaza sigortası, 500 TL'ye kadar ücretsiz tedavi ve tarımda verimliliği artırıcı eğitim toplantılarına katılma şansı da buluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir