Vodafone, Çiftçi Kulübü'nden indirim

Bini aşkın noktada Vodafone Çiftçi Kulübü İndirim Programı dahilinde 600'den fazla markada çiftçilere indirim sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Vodafone Çiftçi Kulübü, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü onuruna, Vodafone Çiftçi Kulübü İndirim Programı ile yurt genelinde bini aşkın noktada yüzde 50'ye varan indirimleri çiftçilere özel olarak sunuyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, Vodafone Çiftçi Kulübü üyesi çiftçilerin, 81 ilin tamamında faaliyet gösteren hem Case-IH, Netafim, Ege-Vet ve Zirmak gibi 17 ulusal markaya bağlı 600'ü aşkın noktada hem de köylere yakın olan ve kendilerinin rahatça ulaşabilecekleri 600'den fazla yerel markada indirim kazandıkları belirtildi.

Açıklamada, Vodafone Çiftçi Kulübü üyesi olan çiftçilerin, ilgili firmanın kodunu 2435'e SMS ile ücretsiz gönderdikten sonra kazandıkları indirimlerin cep telefonlarına yine mesaj olarak iletildiği, gelen mesajı kasada göstererek indirimden faydalanabildikleri, indirim sağlanan bini aşkın firma listesine ve tüm detaylara "www.ciftcikulubu.com" adresinden ulaşılabildiği kaydedildi.

Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Lütfullah Kitapçı, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı desteğiyle hayata geçirdikleri Vodafone Çiftçi Kulübü ile çiftçilere sundukları avantajlara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, şunları ifade etti:

"Türkiye'de ilk kez çiftçilere özel indirimler sunulan bir programa imza atarak binden fazla noktada çiftçilerin ihtiyacı olabilecek konularda farklı markalarla yapılan iş ortaklıkları ile yüzde 50'ye varan indirimler sunuyoruz. Çiftçilerimize verdiğimiz bu gibi destekleri bundan sonra da artırarak sürdüreceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir