Vodafone da Samsung Galaxy Tab satacak

Android yüklü, dokunmatik ekranlı tablet Vodafone Cep Merkezleri'nde yakında satışa sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, bir ayda dünya genelinde 600 bin satış gerçekleştiren Samsung Galaxy Tab'i Türkiye'de satışa sunacak.

Vodafone tarafından yapılan açıklamada, küresel tablet pazarındaki en önemli birkaç cihazdan biri olarak gösterilen ve Google'ın mobil işletim sistemi Android yüklü, dokunmatik ekranlı Samsung P1000 Galaxy Tab'in Vodafone Cep Merkezleri'nde yakında satışa sunulacağı belirtildi.

Samsung P1000 Galaxy Tab'in 2G ve 3G şebekelerine erişim özelliği sayesinde sesli arama özelliğinden faydalanarak hem telefon görüşmesi hem de görüntülü arama yapılabildiği dile getirilen açıklamada, "600x1024 piksel çözünürlükte 7 inç'lik dokunmatik ekrana sahip olan Samsung P1000 Galaxy Tab'da üç boyutlu hareket algılayıcı sensörleri de bulunuyor. ARM'ın 1 GHz'lik Cortex A8 işlemcisini kullanan cihaz, Android 2.2 (Froyo) yüklü olarak geliyor ve 16 GB'lık dahili hafızasının yanında, 32GB'a kadar desteklenen microSD kart çözümü sunuyor" denildi.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Vodafone olarak, teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek, abonelerimizle buluşturuyoruz. Tabletler de son bir yılda büyük bir patlama yapan cihazlar olarak öne çıkıyor. Samsung Galaxy Tab ise çıkışından sonra bir ay gibi kısa bir süre içinde 600 bin satan son derece önemli bir cihaz. Biz de tüketicilerimize son teknolojileri sunma hedefimiz doğrultusunda, çok yakında bu ürünü abonelerimizin kullanımına sunuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir