Vodafone gençleri FreeZone'la çekecek

Vodafone 26 yaşın altındaki gençlere yönelik hizmetlerini FreeZone çatısı altında topladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, 26 yaş altındaki gençlere özel ayrıcalıklar içeren ''VodafoneFreeZone''u hizmete sundu.

Vodafone Türkiye Bireysel Müşteriler İş Birimi Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı yazılı açıklamada,  Vodafone Türkiye olarak şimdiye kadar gençlere yönelik avantajlı fiyat seçenekleri ile birçok tarife sunduklarını, birçok gençlik festivalini desteklediklerini, üniversite festivallerinde sponsorluklar üstlendiklerini anlattı.

Vodafone FreeZone'un, tüm bunları bir çatı altında toplayan ve geliştiren gençlere yönelik alt marka olacağını belirten Öğüt, gençlerin, başta müzik olmak üzere kendilerini ifade edebilecekleri birçok yeniliği Vodafone FreeZone çatısı altında bulabileceklerini kaydetti.

Gençlerin Vodafone FreeZone ile gençliklerini doya doya yaşamalarını arzuladıklarını ifade eden Öğüt, Vodafone FreeZone dünyasının sürprizlerinin önümüzdeki günlerde gençlerle buluşmaya devam edeceğini bildirdi.

Vodafone Türkiye, FreeZone'un Facebook sayfası ve twitter hesabı ile ilk kez resmi olarak sosyal medyaya da giriş yaptı.

Türk rock müziği sanatçısı Şebnem Ferah ''Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa'' felsefesini yansıtan içeriği ile Vodafone FreeZone'u anlatan özel bir şarkı da besteledi. Şarkının video klibinde, 15 yaşından 25 yaşına gençliğini özgürce yaşamış bir gencin 25. yaş günü kutlamasında bulunan Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Aylin Aslım, Badem ve TNK parçayı birlikte seslendiriyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir