Vodafone imsakiye uygulaması başlattı

Uygulama, Vodafone OperaMini (WEBŞIN 5.0) üzerinden abonelere sunulacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, Ramazan ayı için özel bir uygulama ile iftar, sahur ve namaz saatlerini içeren imsakiye bilgilerini anında cep telefonu kullanıcılarına sunuyor.

Vodafone'dan yapılan açıklamada, cep telefonlarına özel internet tarayıcısı Vodafone OperaMini (WEBŞIN 5.0) üzerinden sunulan bu uygulama hizmeti ile iftar, sahur ve namaz saatlerini içeren imsakiyenin anında cep telefonlarına geldiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, bu uygulamadan yararlanabilmek için, WEBŞIN Opera Mini 5.0 versiyonunu telefonuna indiren tüm Vodafone abonelerinin, "ücretsiz uygulamalar" üzerinden "imsakiye" uygulamasını Opera Mini ana sayfasına indirebileceği ve böylece iftar, sahur ve namaz saatlerini hızlı ve güvenilir bir şekilde alabileceği kaydedildi.

WEBŞIN Opera Mini'yi ücretsiz indirmek için "WEBSIN" yazarak 7048'e ücretsiz SMS göndermenin yeterli olduğu ifade edilen açıklamada, Vodafone Opera Mini'yi indirmek için atılan SMS ve indirirken kullanılan verilerin ücretsiz olduğu belirtildi.

Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, WEBŞIN Opera Mini üzerinden sunulan imsakiyenin, Ramazan'da ibadetlerini yerine getirmek isteyen kullanıcılar için yararlı olacağını ifade ederek, "Türkiye;deki kullanıcıların WEBŞIN'a gösterdikleri ilgi bizi mutlu ediyor. Vodafone'nun faaliyet gösterdiği 31 ülke arasında Türkiye, bir milyondan fazla indirilen WEBŞIN ile birinci sırada yer alıyor" dedi.

Ayrıca, "RAMAZAN" yazıp 3010'a SMS atan tüm Vodafone abonelerinin, Ramazan kampanyasına katılarak, konuştukları kadar bedava dakika veya lira kazanabilecekleri kaydedildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir