Vodafone - Medline işbirliği

Vodafone aboneleri, lokasyon belirleme hizmetiyle, bulundukları yeri bilemedikleri ve sağlık hizmetine ihtiyaç duydukları durumlarda yardım isteyebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Vodafone ve Medline tarafından gerçekleştirilen işbirliği sayesinde Vodafone abonelerinin, üye oldukları Medline Bireysel Sağlık Paketlerinde yer alan lokasyon belirleme hizmetinden yararlanabilecekleri bildirildi.

Vodafone ve Medline'dan yapılan yazılı açıklamada, Lokasyon Belirleme hizmetiyle Vodafone abonelerinin, bulundukları yeri bilemedikleri ve sağlık hizmetine ihtiyaç duydukları durumlarda, 444 12 12 numaralı Medline Alarm Merkezi'ni arayarak yardım isteyebilecekleri kaydedildi.

Bir ilk olma niteliği taşıdığı ifade edilen işbirliği kapsamında Vodafone abonelerinin, üye oldukları Medline Sağlık Paketinin içinde yer alan lokasyon belirleme hizmetine abonelik başvurusu yaparak, paket süresi boyunca ücretsiz olan bu ayrıcalıktan yararlanabilecekleri belirtildi.

Medline Sağlık Paketi kapsamında, lokasyonunun tespit edilmesine yazılı olarak izin veren abonelerinin, üyelik sırasında belirttikleri GSM numarasından Medline Alarm Merkezi'ni aradıkları takdirde, genel lokasyon bilgilerinin 81 ili kapsayan Vodafone teknik altyapısı üzerinden tespit edileceği ve bu bilgilerin Medline tarafından görüntülenebileceği kaydedilen açıklamada, müşterinin ihtiyacı doğrultusunda lokasyon bilgilendirmesi yapılacağı, yardım durumlarında Türkiye'de yaklaşık 400 noktada hizmet yapan Medline sağlık ekiplerinin bölgeye yönlendirileceği ifade edildi.

Vodafone Türkiye Satış ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sinan Kızıldağ konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, global bilgi birikimleri ve iletişim teknolojilerindeki güçlü altyapılarını, Türk halkının hayatına her anlamda fayda sağlayacak şekilde konumlandırmayı öngördüklerini vurguladı.

Kızıldağ, şunları kaydetti:

"Bu açıdan da hep ilklere imza atmayı hedefliyoruz. Aynı hedef doğrultusunda Medline Sağlık Paketleriyle lokasyon belirleme hizmeti ülkemizde ilk kez uygulanacak ve Vodafone abonelerine sunulacak. Hizmete abone olan Vodafone abonesi, yardıma ihtiyacı olduğunda Medline Alarm Merkezi'ni aradığı anda, baz istasyonlarımızın sinyalizasyonu sayesinde bulundukları yer genel olarak çok kısa bir zamanda tespit edilecek. Bu şekilde abonelerimizin kendilerini her zaman ve her yerde güvende hissetmesini sağlayacağız."

Yeni işbirliği ve güçlü Vodafone alt yapısı sayesinde yardıma ihtiyacı olan durumlarda müşterilerine daha da hızlı ulaşma imkanı bulacakları için son derece heyecanlı olduklarını belirten Medline Genel Müdürü Gürkan Ergenekon ise teknoloji ve sağlık alanlarında kendi sektörünün devlerinden olan Vodafone ve Medline'ın, lokasyon belirleme hizmeti sayesinde müşterilerinin ihtiyaç duyduğu her an yanlarında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Vodafone abonelerinin Lokasyon Belirleme hizmetine abone olmaları için "Medline Bireysel Sağlık Paketlerinden birini aldıktan sonra üyelik evraklarıyla birlikte gönderilecek taahhütname ile yardım durumlarında konum bilgisinin sorgulanmasına izin verme ve Vodafone'un 7312 üzerinden göndereceği SMS mesajına onay vermesi" gerektiği bildirildi.

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir