Vodafone Red üyelerine yurtdışında ayrıcalık var

Üyeler, indirimli otopark ve yurtdışı seyhata sigortası gibi fırsatları değerkendirebilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone, Kurban Bayramı tatilini yurt dışında geçirmeyi planlayanları, Vodafone Red ayrıcalıklar dünyasının özel hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyor.

Vodafone'un açıklamasında, Shuttle ile havaalanına hızlı transfer, indirimli havaalanı otopark hizmeti, yurt dışı seyahat sigortası gibi ayrıcalıklardan yararlanan Vodafone Red üyelerinin, Londra, Paris, Amsterdam gibi şehirlerde de yüzde 10'a varan indirimli hizmet ve alışveriş olanaklarından da yararlanabildikleri bildirildi.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan Vodafone Türkiye Pazarlama Bölüm Başkanı Fatih Uysal, her türlü ihtiyacı dikkate alan mobil iletişim seçenekleri sunmak ve beklentileri aşacak kalitede hizmet vermek amacıyla çalıştıklarını söyledi.

Fatih Uysal, şunları kaydetti:

"Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası da yüksek beklentileri bulunan özel müşterilerimiz için sunduğumuz bir takım ayrıcalıklı hizmetleri içeriyor. Önümüzde de uzun bir bayram tatili var. Bu uzun tatili yurt dışında geçirmeyi planlayan müşterilerimizi, kendilerini özel hissedecekleri Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası'na davet ediyoruz. Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası'na gelen müşterilerimiz daha rahat, daha keyifli, daha iyi bir tatil geçirecek. Yoğun bir biçimde mobil iletişim içerisinde olan, sıkça yurt dışı gezilerinde bulunan, çok sayıda iş ortağı ve partnerle çalışan kullanıcılarımıza sunduğumuz Vodafone Red Ayrıcalıklar Dünyası ile müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı istiyoruz."

Vodafone Red ayrıcalıklarından yararlanmak için RED yazarak 1111'e ücretsiz kısa mesaj göndermenin ya da 444 0 542'yi aramanın yeterli olduğu belirtildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir