Vodafone Türkiye'de atama

Şirketin Pazarlama İletişimi ve Kurumsal Çeşitlilik Direktörlüğüne Gizem Keçeci getirildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL- Vodafone Türkiye'nin Pazarlama İletişimi ve Kurumsal Çeşitlilik Direktörlüğü pozisyonuna, mevcut sorumluluklarına ek olarak Gizem Keçeci atandı.
Şirket açıklamasına göre Keçeci, Vodafone Türkiye'nin hedeflerinin, ticari faaliyetleri ve İK politikalarına bağlantılı takip ve yönetimini üstlenecek, bu konularda şirketin dış temsiliyeti ve kurumsal sözcülüğünü yürütecek.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Gizem Keçeci, Vodafone Grubu'nun globalde benimsediği "dışarıda bırakılanlara ulaşma" vizyonunu kendi katkılarıyla Türkiye'ye entegre ettiklerini ve bu bağlamda müşterilerinin memnuniyeti kadar, çalışanlarının memnuniyetine de değer vererek, her pozisyonda çok kültürlülük ve çeşitlilikten beslendiklerini kaydetti.
70'ten fazla ülkede, birbirinden farklı kültürlerin oluşturduğu geniş bir coğrafyada faaliyet gösteren bir grubun parçası olarak, çeşitliliğin Vodafone için önemli ve aynı zamanda organizasyon yapılarını besleyen bir kavram olduğunu belirten Keçeci, şunları ifade etti:
"Bu anlayışın bir uzantısı olarak, gerek kurum kültürümüz ve iş süreçlerimiz, gerekse ticari faaliyetlerimiz ve sosyal yatırımlarımızda faaliyetlerimizin merkezine 'fırsat eşitliği' anlayışını yerleştirerek; iş hayatında, ekonomide ve sosyal hayatta herkesin eşit olanaklara sahip olduğu bir toplumun inşası için çalışıyoruz. Bu konuda en önemli hedeflerimizden biri olarak belirlediğimiz cinsiyet eşitliği konusunda kurum içinde önemli çalışmalar yürütüyor, bu çalışmaları daha geniş ölçekte, Türkiye'de kadınların eşit temsili adına 'Teknolojide Kadın Hareketi' gibi öncü sosyal girişimcilik modelleriyle destekliyoruz. Ülkemizin sosyal ihtiyaç haritası doğrultusunda bir diğer önemli odak noktamız olan engellilere yönelik fırsat eşitliği konusundaki çalışmalarımızı Düşler Akademisi çatısı altında yürütüyor; fiziksel ya da zihinsel, çeşitli engellerden dolayı sosyal dışlanmışlık yaşayan gençlerimize sanat aracılığıyla yeni bir yaşam alanı sunuyoruz. Kendi iş süreçlerimizden başlayarak tüm paydaşlarımıza yaydığımız ve Türkiye'nin sürdürülebilir gelişimine hizmet etmesini hedeflediğimiz bu vizyonu daha ileri noktalara taşımak üzere bu göreve atanmış olmak benim için büyük onur."
Mart 2009'dan bu yana Vodafone Türkiye'de Pazarlama İletişimi Direktörü olarak çalışan Keçeci, öncesinde Danone Group bünyesinde Danone Afrika ve Ortadoğu Bölgesi Medya Müdürü ve Danone Türkiye'de Pazarlama Hizmetleri Müdürü görevlerini yürüttü.
Kariyerine, Cenajans/Grey Reklamcılık'da Marka Yöneticisi olarak başlayan Keçeci, ajanstan Uluslararası Markalardan Sorumlu Müşteri İlişkileri Direktörü olarak ayrıldı.
Reklamverenler Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan Keçeci, evli ve 2 çocuk annesi.
 
Bu konularda ilginizi çekebilir