Vodafone'dan 'hoş geldin lira' kampanyası

2 – 30 Nisan 2010 tarihleri arasında tek seferde 20 TL ve üzeri yüklemelerde, yüklenenin yüzde 50 fazlası hediye.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, kontörden liraya geçişini faturasız hat abonelerine sunduğu kampanyayla tanıtıyor. 1 Nisan itibariyle uygulamaya alınacak olan kontör - TL geçişini takip eden gece başlayacak olan 'Hoş Geldin Lira Kampanyası'ndan Vodafone faturasız hat sahibi aboneleri 30 Nisan 2010 tarihine kadar faydalanabilecek.

Kayıt veya benzeri işlemlerle uğraşmayı gerektirmeyen kampanya dâhilinde tek seferde hatlarına 20 veya üzeri TL yükleme yapan aboneler, yükledikleri miktarın yüzde 50'sini yine TL olarak anında kazanabilecekler. Kazanılan hediye Liralar her yöne aramalar için bir ay süreyle kullanılabilecek.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, kontör-TL geçişi ile yeni sistemin abonelere ücretlendirme konusunda daha anlaşılır bir yapı sağladığını hatırlatarak, bu geçişi kutlamak amacıyla başlattıkları müşterileri için geliştirdikleri yeni kampanyada bir kerede 20 TL yükleme yapmanın yüzde 50 daha fazla kazanmak için yeterli olduğuna dikkat çekti.

"Avantajlarımız daha net görülecek"

"Lira sisteminde geçiş sonrası sunduğumuz avantajlar ilk defa bu kampanya ile çok daha net görülebilecek" diye konuşan Gökhan Öğüt, hazırladıkları kampanyadan daha fazla kişinin yararlanabilmesi için aboneleri kayıt ve benzeri işlemlerle uğraştırmamaya özen gösterdiklerini belirtti.

Öğüt, şöyle konuştu: "Abonelerimiz 20TL, 30TL, 50TL'lik kart yükleme seçeneklerini daha önce yaptıkları gibi tüm aynı noktalardan yapabilecekler. Abonelerimiz sanal ortamı kullanarak 4 TL'den başlayan yükleme yapabilecekler. Abonelerimize konuşma alışkanlıklarına göre çeşitli tarife seçenekler sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda yükleme miktarına göre avantaj sunmanın yanı sıra saniye bazlı 'Hesabını bilen tarife' gibi sadece konuştukları saniyeleri ödedikleri tarife seçeneklerimiz de bulunuyor."