Vodafone'dan anneler gününe özel sürprizler

Şirket, İstanbul'un farklı noktalarında yer alan billboardları kırmızı güllerle donatacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Vodafone Türkiye, fark yaratan billboard çalışmalarına bir yenisini Anneler Gününde eklediğini, annelerine çiçek götürmek isteyenler için İstanbul'un farklı noktalarında yer alan billboardları kırmızı güllerle donatacağını duyurdu.
Vodafone'un bu hoş sürprizin yanı sıra Vodafone Cep Merkezlerinden Nokia markalı cep telefonu alan herkese Altınbaş'tan yüzde 20 indirim çeki de hediye edeceği belirtildi.
Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamada, Vodafone'un, en değerli varlıklarımız olan annelerimiz için özel bir sürpriz hazırladığı vurgulanarak, şirketin, Anneler Gününde İstanbul'un 10 farklı noktasında yer alan billboard;ları anneler için güllerle donatacağı belirtildi.
Açıklamada, billboard'lardaki güllerin dileyen herkes tarafından alınarak sevgi kaynağı annelere hediye edilebileceğine dikkat çekildi.
Vodafone'un Anneler Günü için hazırladığı sürprizlerin güllerle sınırlı olmadığı ifade edilen açıklamada, Vodafone'un, Anneler Gününe özel olarak Vodafone Cep Merkezlerinden Nokia markalı cep telefonu alan herkese tüm Altınbaş mağazalarında geçerli olacak yüzde 20 indirim çeki vereceği de duyuruldu.  
Bu konularda ilginizi çekebilir